Romantický pobyt jako z pohádky zažijete nedaleko Ostravy v Loveckém zámečku Šilheřovice, který vás svou architekturou okouzlí. Těšte se na jedinečnou atmosféru, snídaně formou bufetu a 30% slevu na golf. Dítě do 6 let má pobyt s vámi zdarma.

O ubytování

Lovecký zámeček Šilheřovice se nachází uprostřed nádherné anglické zahrady s rybníkem. Romantická budova zámečku byla v 18. století postavena jako lovecká chata slavného rodu Rothschildů. Hned vedle zámečku je velké golfové hřiště. Příjemnou procházkou zámeckým parkem dojdete během pár minut k zámku Šilheřovice (400 m). Okolí je protkáno množstvím tras pro turistiku i cykloturistiku. Výlet si můžete udělat na zámek Hlučín (11 km) a do přírodních rezervací Štěpán či Černý les. Oblíbeným cílem turistů je nedaleké Hornické muzeum (10 km) v Dolních Vítkovicích a rozhledna Landek, ze které budete mít skvělý výhled na Ostravu i Beskydy. Přírodní koupaliště Darkovice (6 km) láká k osvěžení během horkých dnů. Mnoho možností nabízí nedaleká Ostrava, kde najdete Zoologickou a botanickou zahradu (19 km) či DinoPark (22 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete v luxusně zařízeném zámeckém apartmánu pro dvě osoby, kde na vás bude doslova dýchat historie. Apartmán je vybaven LCD televizí, WiFi připojením, sedací soupravou a vlastní koupelnou.

Na čem si pochutnáte?

Den začnete snídaní ve formě bohatého bufetu. Přímo v budově zámečku se nachází vyhlášená restaurace se zrekonstruovaným interiérem v loveckém stylu.

Něco navíc

Hned vedle zámečku se nachází rozlehlé golfové hřiště (97 hektarů) s 18 jamkami. Ať už jste v golfu začátečník nebo pokročilí, byla by škoda tuto možnost nevyužít.

Lovecký zámeček Šilheřovice

Lovecký zámeček Šilheřovice

Zámecká 1 , Šilheřovice
Česká republika

Provozuje společnost:
GOLDEN GASTRO SERVICE, s.r.o. IČ: 25856707


+420 777 007 937

info@zameksilherovice.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 12:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,3 km
Vzdálenost od jezera
9 km
Zastávka
0,4 km