Ubytujte se přímo v centru razoviteho regionu, v třetím největším městě České republiky. Řeč je o Ostravě a secesním Hotelu Maria *** přímo na náměstí. Před procházkami centrem i okolím se posilníte bohatou snídaní formou bufetu. A nemusíte ani chodit daleko, nejznámější památky budete mít jen pár kroků od hotelu.

O ubytování

Hotel Maria *** je rodinný hotel v secesním stylu přímo v centru města Ostrava. Nebudete to tedy mít odsud daleko jak do centra dění třeba k Ostravské radnici s vyhlídkovou věží (1 km), na veleznámou ulici Stodolní (1 km), na Slezkoostravský hrad (1,5 km), do ZOO Ostrava (2,8 km) či k Národní kulturní památce Dolní oblast Vítkovice (4,3 km). Daleko to ovšem z Ostravy není ani do přírody. V létě můžete objevovat krásy pohoří Beskydy a v zimě se dokonce můžete vydat na lyžovačku do skiareálu Vaňkův kopec (20 km), kam se z centra města dostanete autem během půl hodinky.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom ze 44 pokojů s kabelovou televizí (satelitní příjem pro omezený počet pokojů), internetovým připojením, telefonem pracovním stolem, minibarem a vlastní koupelnou s vanou nebo sprchovacím koutem, toaletou a fénem.

Máte zde možnost si zdarma zapůjčit dětskou postýlku, na přání zvolit pokoj bez bariér nebo s klimatizací.

Na čem si pochutnáte?

V Hotelu Maria najdete restauraci připravující pokrmy jak české, tak i mezinárodní kuchyně i bar s výběrem nápojů a lehkého občerstvení.

Kde budete relaxovat?

Dopřejte si v hotelovém wellness centru bahenní, bylinné i uhličité lázně, rašelinové zábaly, aromatické, částečné i celkové masáže.

Hotel Maria ***

Hotel Maria ***

Přívozská 23 , Ostrava
Česká republika

Provozuje společnost:
Ing. Zdeňka Ševčíková IČ: 11539879


+420 601 200 987

objednavky@hotel-maria.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 12:00
Domácí mazlíček
Domácí mazlíček je zdarma
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování za 200 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Možnost procedur
Restaurace
Konferenční místnost
Minibar
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
10 m
Zastávka
0,5 km
Aquapark
0,9 km

Tipy na výlet

Ostrava

Ostrava Tip na výlet

Naše třetí největší město Ostrava leží na severovýchodě poblíž polských hranic. Ostrava bývala typickým průmyslovým městem. Dnes to již neplatí a můžete se těšit na řadu atrakcí a zážitků. Navštivte bývalý průmyslový areál Dolní Vítkovice, Novou radnici s vyhlídkovou věží nebo zoologickou zahradu.

Jaká další místa nevynechat?

  • hornické muzeum Landek Park
  • Slezskoostravský hrad
  • DinoPark Ostrava

Za zábavou můžete vyrazit do velmi dobře známé Stodolní ulice. Pokud naopak toužíte po troše klidu, vydejte se procházkou na haldu Emu - uměle vytvořený kopec, který nabízí krásné výhledy.

Více informací
ZOO Ostrava
ZOO Ostrava
Karviná
Karviná
Důl Michal v Ostravě
Důl Michal v Ostravě