Pobyt v rodinném Penzionu Pod Hlavaticí na začátku Zlaté stezky Českého ráje a jen kousek od hradu Valdštejn si užijete. Ubytováni budete v komfortních pokojích a čeká vás také chutná polopenze, pro děti je připraven dětský koutek. Za příplatek si můžete dopřát jednu z masáží.

O ubytování

Penzion Pod Hlavaticí najdete v Turnově, přímo na začátku Zlaté stezky Českého ráje. Už to samo o sobě napovídá, že odsud to budete mít blízko ke krásám regionu. Tento penzion rodinného typu se nachází pod Hlavatickou rozhlednou, odkud se vám naskytne výhled po celém Českém ráji. Na hrad Valdštejn se projdete jen 25 minut, ale samotný hrad i okolí stojí za to - po cestě tam či zpět se zastavte i u studánky Pod Valdštejnem nebo u Kalvárie u Valdštejna. Český ráj je však přímo nabitý krásnými vyhlídkami, studánkami a dalšími místy, kam se hezky projít.

Kde budete spát?

Z oken většiny pokojů je nádherný panoramatický výhled na celé okolí města Turnova a při jasném počasí lze dohlédnout až na rozhlednu Kozákov. Pokoje jsou komfortně zařízeny, mají LCD televizi, minibar a vlastní koupelnu se sprchovým koutem a WC. Penzion je perfektní také pro rodinnou dovolenou - ochotně Vám zde zapůjčí dětskou postýlku i lednici.

Na čem si pochutnáte?

V restauraci se podávají servírované snídaně a chutné večeře. Posedět tu můžete ale kdykoliv během dne a dát si třeba kávu nebo něco na zub. K posezení slouží také letní terasa a pivnice. Pro děti je k dispozici dětský koutek a z oken restaurace se můžete kochat výhledem na Turnov, Klokočské skály a Kozákov.

Penzion Pod Hlavaticí

Penzion Pod Hlavaticí

Mašov 95 , Turnov
Česká republika

Provozuje společnost:
Lenka Janíčková IČ: 42079683


+420 774 589 733

penzionpodhlavatici@seznam.cz

Check In
14:00 - 17:30
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Půjčovna kol
Minibar

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,4 km
Vzdálenost od jezera
10 km
Zastávka
0,7 km