V Hotelu Obří Sud *** na vás čeká dovolená plná aktivit! V areálu s dětským hřištěm, bobovou dráhou a lanovkou se bezpečně zabaví celá rodina, vyrazit ale můžete i do nedalekého Liberce, kde najdete krásnou zoo nebo zábavní Centrum Babylon. K tomu si vychutnáte skvělou polopenzi a řemeslné pivo a jako bonus dostanete lístky a slevy na různé atrakce.

O ubytování

Hotel Obří sud *** najdete jen kousek od Liberce a Jizerských hor. Svůj název nedostal jen tak náhodou, budova opravdu připomíná obří sud, a jedná se tak o opravdu nevšední ubytování. Jelikož je hotel zároveň součástí zábavního areálu, nudit se zde rozhodně nebudete.

K dispozici je lanová dráha o délce 800 m a bobová dráha se 13 zatáčkami, které jsou k dispozici dle počasí. V zimě se můžete těšit na 900 m dlouhou modrou sjezdovku, snowboardovou trasu i dětský vlek. V teplejších měsících se zase do sytosti vyřádíte v bike parku se 2 tratěmi. Kdyby vám v zimě jedna sjezdovka nestačila, nezoufejte. Budete jen kousek od oblíbených lyžařských středisek, jako je Skiareál Ještěd (9,6 km), Skiareál Severák (25,4 km) nebo Skiareál Bedřichov (25 km), stejně jako od menších sjezdovek v Hluboké (8,2 km) a Dobré Vodě (12,2 km).

Nouze nebude ani o příležitosti k výletům. Rozhodně navštivte Liberec (10,6 km) a jeho zoologickou zahradu, krásnou botanickou zahradu, dinopark, vědecko-zábavní centru s planetáriem iQLANDIA nebo Centrum Babylon s aquaparkem, bowlingem, virtuální realitou, laser game , 4D kinem a dalšími zábavnými atrakcemi. Za návštěvu stojí také nedaleký Jablonec nad Nisou (16 km), kde se můžete podívat do Muzea skla a bižuterie nebo vystoupat na 51 metrů vysokou radniční věž, odkud uvidíte město a okolí jako na dlani.

Kde budete spát?

Dvoulůžkový pokoj je vybavený dvěma postelemi (mohou být spojené do dvoulůžka), televizí s plochou obrazovkou, psacím stolem a lednicí. Součástí pokoje je vlastní koupelna se sprchovým koutem.

Dvoulůžkový pokoj s přistýlkou má kromě dvou postelí navíc i rozkládací pohovku, která slouží jako třetí lůžko. Nechybí psací stůl, plochá televize, lednice či koupelna se sprchovým koutem.

Dvoulůžkový pokoj se dvěma přistýlkami je vybavený dvěma klasickými postelemi a rozkládací pohovkou pro dvě osoby. Samozřejmostí je vlastní koupelna se sprchou, televize s plochou obrazovkou, pracovní stůl či lednice.

Na čem si pochutnáte?

V restauraci vám každé ráno nachystají snídani formou bufetu, na oběd si můžete vybrat některou z dobrot na klasickém jídelním lístku a na konci dne vás bude čekat večeře o dvou chodech. Menu sestává z klasických českých jídel, ale i mezinárodních specialit. Při přípravě pokrmů jsou využívané hlavně regionální suroviny od farmářů z okolí. Ochutnat můžete také lokální řemeslné pivo.

Cestujete s dětmi?

Děti budou nadšené z obřího dětského hřiště s lanovým parkem, obří i menší vzduchovou trampolínou, lanovou lezeckou pyramidou, hrazdami, kládovými, řetízkovými a dalšími houpačkami, dětskou lanovkou, dětským domečkem a hradem a dalšími atrakcemi.

Něco navíc

V areálu nechybí půjčovna sportovního vybavení a lyžařská škola.

Hotel Obří Sud

Hotel Obří Sud

Dlouhý Most 330 , Dlouhý Most
Česká republika

Provozuje společnost:
Turnovská pivnice s.r.o. IČ: 02209870


220 770 727

sales@hotelobrisud.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 200 Kč/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Dětské hřiště
Lyžárna
Půjčovna kol
Minibar

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
8 km
Sjezdovka
0,2 km
Běžkování
0,5 km

Tipy na výlet

Liberec

Liberec Tip na výlet

Liberec je město na severu Čech sahající svou historií do 13. století. Mnoho lidí si je spojí pouze s vysílačem Ještěd, město má ale své vlastní zajímavosti. Za jakýsi symbol obce můžeme považovat novorenesanční radnici, najdeme tu ale i krásné památky baroka a klasicismu.

Co byste neměli v Liberci minout:

  • Centrum Babylon
  • ZOO Liberec
  • Botanickou zahradu
  • Nezapomeňte ani na moderní vědecké centrum iQLANDII s Planetáriem, DinoPark nebo Technické muzeum.

Za relaxací zamiřte do aquaparku s wellness centrem, které je zařízené ve stylu antických lázní. Aquapark je součástí centra Babylon.

Více informací
Centrum Babylon v Liberci
Centrum Babylon v Liberci
Zoo Liberec
Zoo Liberec
Jablonec nad Nisou
Jablonec nad Nisou