Vydejte se na pobyt do Liberce a ubytujte se v klidnější okrajové části jen kousek od Ještědu. Pytloun Design Self Check-in Hotel **** nabízí komfortní pokoje i chutné snídaně formou bufetu. V ceně navíc máte ubytování v designových pokojích Comfort. Vydejte se poznat krásy Liberce a jeho okolí!

O ubytování

Pytloun Design Self Check-in Hotel **** se nachází v klidné části horami obklopeného severočeského města Liberec. Hlavní dominantou celého Libereckého kraje je z dálky viditelná hora Ještěd s ikonickou rozhlednou (7 km) na vrcholu. Záleží jen na vás, jestli horu zdoláte po svých, nebo zvolíte cestu lanovkou.

V samotném Liberci stojí za vidění úchvatná novorenesanční radnice (4,5 km), botanická zahrada a také nejstarší česká zoologická zahrada (7 km) s chovem vzácných tygrů bílých. Slavnou motoristickou minulost města připomíná Technické muzeum Liberec (5 km) se zajímavou expozicí nejrůznějších dopravních prostředků, Automuzeum v Pivovaru Konrád (4 km) či rodný dům Ferdinanda Porscheho (3 km).

Liberec je ideálním místem pro rodinnou dovolenou. Děti můžete vzít například do moderního vědecko-zábavního centra iQLANDIA (3 km) či do DinoParku (4 km). Celá rodina užije spoustu zábavy v Centru Babylon (3 km), jehož součástí je oblíbený aquapark, lunapark a funpark.

Za zimními sporty můžete vyrazit do Skiareálu Ještěd (5 km) či na Tanvaldský Špičák (25 km).

Kde budete spát?

Čeká vás ubytování ve dvoulůžkovém pokoji Comfort. O vaše naprosté pohodlí během pobytu se postará nejen pohodlná postel, ale také WiFi připojení, LCD televize, minibar, telefon a trezor. Součástí je také vlastní koupelna se sprchovým koutem, vysoušečem vlasů a sadou kvalitní kosmetiky.

Na čem si pochutnáte?

O ten nejpříjemnější start do každého dne pobytu se postarají bohaté snídaně ve formě bufetu.

Pytloun Design Self Check-in Hotel ****

Pytloun Design Self Check-in Hotel ****

Proletářská 195 , Liberec
Česká republika

Provozuje společnost:
PDHLB Management s.r.o. IČ: 09309314


774 484 003

reservations.design@pytloun-hotels.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 400 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Dětské hřiště
Minibar
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
4,5 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
2,7 km
Sjezdovka
6,1 km

Tipy na výlet

Liberec

Liberec Tip na výlet

Liberec je město na severu Čech sahající svou historií do 13. století. Mnoho lidí si je spojí pouze s vysílačem Ještěd, město má ale své vlastní zajímavosti. Za jakýsi symbol obce můžeme považovat novorenesanční radnici, najdeme tu ale i krásné památky baroka a klasicismu.

Co byste neměli v Liberci minout:

  • Centrum Babylon
  • ZOO Liberec
  • Botanickou zahradu
  • Nezapomeňte ani na moderní vědecké centrum iQLANDII s Planetáriem, DinoPark nebo Technické muzeum.

Za relaxací zamiřte do aquaparku s wellness centrem, které je zařízené ve stylu antických lázní. Aquapark je součástí centra Babylon.

Více informací
Centrum Babylon v Liberci
Centrum Babylon v Liberci
Zoo Liberec
Zoo Liberec
DinoPark Liberec
DinoPark Liberec