Prožijte kouzelný pobyt v Kaštieľu Lučivná s wellness (vířivka, finská, infra a parní sauna, ledový bazének) a balíčkem slev. Na dosah máte Aquacity Poprad, krásný Národní park Vysoké Tatry i proslulou Važeckou jeskyni.
Prožijte kouzelný pobyt v Kaštieľu Lučivná s wellness (vířivka, finská, infra a parní sauna, ledový bazének) a balíčkem slev. Na dosah máte Aquacity Poprad, krásný Národní park Vysoké Tatry i proslulou Važeckou jeskyni.

Bydlení jako v pohádce v kulisách Vysokých Tater

Kaštieľ Lučivná je malý pohádkový zámeček, který najdete v obci Lučivná v prostředí Vysokých Tater. Ubytování je možné v pokojích různého typu. Vy budete mít pokoj typu standard, v některých je možnost až dvou přistýlek. Samozřejmostí je vlastní sociální zařízení a TV.

Součástí zámečku je vlastní restaurace, kde si můžete vychutnat slovenská i mezinárodní jídla a regionální i zahraniční vína. Snídaně se servírují od 7:30 do 10:00 hodin. Těšte se také na bohaté večeře o 4 chodech.

Královský odpočinek ve wellness

Wellness centrum, které se nachází ve vedlejší budově, je ideální k relaxaci (otevřeno v odpoledních hodinách). Vychutnejte si koupel ve vířivce, oddechněte si ve finské, infra anebo parní sauně a následně se ochlaďte v ledovém bazénku. Využít můžete také relaxační místnost a masážní sprchu.

Jezero, nejznámější slovenská jeskyně i aquapark

Zámeček leží v oblasti ideální pro turistiku i cykloturistiku - kousek od vás najdete vstup do Národního parku Vysoké Tatry.

Navštívit byste rozhodně měli i Važeckou jeskyni (17 km). Tato jeskyně patří mezi nejznámější na celém Slovensku. Skýtá totiž úchvatnou krápníkovou podívanou.

Zavítat můžete rovněž k ledovcovému jezeru Štrbské Pleso (18 km). Kochat se můžete parádním výhledem na vodní plochu o délce 640 m.

Pokud si chcete dopřát pořádné vodní radovánky, vydejte se do jednoho z okolních aquaparků.

  • Aquacity Poprad (12 km) nabízí 13 bazénů a 350 vodních atrakcí. K dispozici je také dětský bazén se slanou vodou a lodí, pro milovníky adrenalinu potom tobogány.
  • Thermal park Vrbov (27 km) to je deset bazénů s termální vodou 26 - 38 °C. Nechybí tobogány a další atrakce.
  • Thermal Raj Liptovský Ján (39 km) s termální vodou, která má léčivé účinky. K dispozici plavecký, relaxační a dětský bazén.
Kaštieľ Lučivná

Kaštieľ Lučivná

Lučivná 269 , Lučivná
Slovenská republika

Provozuje společnost:
INTES Poprad s.r.o. IČ: 36449814


+421 918 323 333

recepcia@kastiellucivna.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná