Opravdu nádherná dovolená na vás čeká ve Vysokých Tatrách, ve Vile Lavína. Ubytujete se v překrásné vile, která je Národní kulturní památkou, a okouzlí vás dokonale sladěný a udržovaný pokoj v dobovém stylu. Pochutnáte si na snídani ve formě bufetu a užijete si relax v sauně nebo ve vířivce s výhledem na vrcholky hor. Nový Smokovec je navíc perfektním výchozím cílem pro výlety – pokořte třeba nejvyšší vrchol Slovenska, Gerlachovský štít.

O ubytování

Vila Lavína se nachází v obci Nový Smokovec ve Vysokých Tatrách. Samotná budova je Národní kulturní památkou a byla postavená v roce 1902. Po citlivé rekonstrukci se stala dokonalým místem, kde strávit dovolenou v obklopení Tater. K oblíbeným výletním cílům v okolí patří například vrchol Hrebienok (3,4 km), kam můžete vystoupat po svých, nebo se svézt pozemní lanovkou. Z Hrebienoku pokračujte do Velké a Malé Studené doliny (6,6 km) nebo na Slavkovský štít (8,3 km).

Zdolat můžete i další majestátní tatranské vrcholy, jako je Lomnický štít (8,2 km), Ľadový štít (10,6 km) nebo Gerlachovský štít (7,7 km) – nejvyšší vrchol Slovenska. Za vidění stojí také nádherná ledovcová jezera, jako je Štrbské pleso (14,6 km), Popradské pleso (16,8 km) nebo Malé a Veľké Žabie pleso Mengusovské (2 km). O zábavu se potom postará galerie optických iluzí Tricklandia (1,5 km) nebo aquapark Aquacity Poprad (13,9 km).

Pokud patříte mezi milovníky zimních sportů, tak vás zajisté potěší, že nenáročná sjezdovka se 2 vleky, Jakubkova lúka. je vzdálena pouze 450 m od ubytování. Na vrchol Hrebienok s jednou modrou sjezdovkou vás i během zimy vyveze pozemní lanovka, jejíž nástupní stanice leží 1,2 m od vily. Skvělé podmínky pro sportovce všech úrovní nabízí lyžařský areál v Tatranské Lomnici (7,1 km). Pro běžkaře jsou navíc k dispozici stovky kilometrů upravovaných bílých stop.

Kde budete spát?

Exteriér i interiéry vily se dají popsat jednoduše jako krásné, to samé platí i pro pokoje. Nábytek i vybavení je v historickém stylu, zároveň je ale vše nové, upravené a dokonale sladěné. Každý pokoj má vlastní koupelnu s toaletou, malý kuchyňský koutek s varnou konvicí a chladničkou, televizi a WiFi připojení.

  • Dvoulůžkový pokoj Deluxe zahrnuje spací zónu s manželskou postelí, posezení s pohovkou a křesly, kuchyňský koutek, jídelní stůl a koupelnu.
  • Apartmán 2+2 se skládá ze 2 samostatných místností, najdete zde 2 pevná lůžka a 2 přistýlky, obývací prostor s pohovkou, jídelní stůl, kuchyňský kout a koupelnu.
  • 2x Apartmán 2+2 se skládá ze 2 samostatných místností, najdete zde 2 pevná lůžka a 2 přistýlky formou patrové postele, jídelní stůl, kuchyňský kout a koupelnu
  • Apartmán 2+3 zahrnuje manželskou postel a 3 spojená jednolůžka v oddělených místnostech. Nechybí kuchyňský koutek, koupelna a jídelní stůl.
  • Apartmán 2+4 nabídne manželskou postel a 2 jednolůžka s přistýlkou ve formě zásuvky. Opět se skládá ze 2 místností a najdete v něm také kuchyňský koutek, obývací zónu s pohovkou a jídelní stůl i koupelnu.

Na čem si pochutnáte?

Ve vile nenajdete klasickou restauraci, servírují se zde ale bohaté snídaně formou bufetu se sladkými i slanými variantami. V okolí najdete řadu kvalitních podniků, kam se dá zajít na oběd či na večeři.

Kde budete relaxovat?

O dokonalý relax se postará malé wellness centrum s finskou saunou, infra saunou a odpočinkovou místností. Jedinečný zážitek bude také relaxace ve venkovní vířivce s nádherným výhledem na panorama Tater.

Vila Lavína

Vila Lavína

Nový Smokovec 19003 , Vysoké Tatry
Slovenská republika

Provozuje společnost:
Tatry Real Estate s.r.o. IČ: 36865907


+421 911 363 435

info@vilalavina.sk

Check In
14:00 - 18:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Kolárna
Lyžárna
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,1 km
Zastávka
60 m
Aquapark
14 km
Sjezdovka
0,4 km
Běžkování
0,2 km

Tipy na výlet

Vysoké Tatry

Vysoké Tatry Tip na výlet

Nejvýznamnější hory na Slovensku každoročně navštíví tisíce turistů. Láká je výstup na nejvyšší horu Slovenska, Gerlachovský štít (2 654,4 m n. m.). Vydat se sem můžete i tehdy, pokud si na adrenalinový výstup zrovna netroufáte - Tatranský národní park můžete projít po stovkách kilometrů turistických stezek a cyklotras.

Co ve Vysokých Tatrách nesmíte vynechat?

  • nejznámější hory Kriváň a Lomnický štít (dostupný i lanovkou)
  • Štrbské pleso či Veľké a Malé Hincovo pleso
  • jízdu pozemní lanovkou ze Starého Smokovce na Hrebienok
  • Tricklandii
  • Bobovou dráhu v Tatranské Lomnici
  • Nedaleké aquaparky Tatralandia a Aquacity Poprad

V zimě vám Vysoké Tatry připraví nezapomenutelný výhled na zasněženou krajinu i bohaté sportovní vyžití. Zalyžujte si například v lyžařském středisku v Tatranské Lomnici, v Ski areálu v Starém Smokovci nebo v Lopušné dolině. Navštívit můžete také expozici zimních sportů v Ski Muzeu.

Více informací
Pozemní lanovka Starý Smokovec - Hrebienok
Pozemní lanovka Starý Smokovec - Hrebienok
Starý Smokovec
Starý Smokovec
TrickLandia
TrickLandia