Podhájská, to je léčivá termální voda, příjemné prostředí a hlavně relaxace. Penzion U Vodníka nabízí ubytování přímo na koupališti nebo jen 300 m od něj. Snídaně/polopenze, masáž a malé překvapení na pokoji po příjezdu.

O ubytování

Penzion U Vodníka III v Podhájské nabízí hostům ubytování, díky kterému si dovolenou v oblíbeném lázeňském městě užijete na maximum. Tento penzion je nový a moderně vybavený a na koupaliště se odsud dostanete během asi 5 minut chůze. Kromě relaxu v termální léčivé vodě budete mít ideální příležitost prozkoumat krásy okolí.

Navštivte třeba miniskanzen s fontánou (800 m) či zříceninu Mariánska Čeľaď (4,4 km). Na kole se pak dostanete do přírodní rezervace Žitavský luh (13,1 km), kde v současnosti žije více než 100 druhů ptáků. K jejich pozorování slouží dřevěná rozhledna a projít si můžete i 3,5 km dlouhý naučný chodník. Za návštěvu stojí také Dom ľudového bývania Veľké Lovce (6,5 km), kde se můžete podívat, jak se v této oblasti žilo před více než 100 lety.

Výlet si udělejte také do Arboreta Mlyňany (30,8 km), které bylo založeno v roce 1892 a na ploše cca 60 ha tu roste přibližně 2 300 druhů domácích i cizokrajných dřevin. Kromě krásných stromů uvidíte i romantický zámeček z 19. století. V dojezdové vzdálenosti na vás čeká také Solná jeskyně ve Starém Tekově (27,8 km), jejíž návštěva je vhodná zejména pro osoby s dýchacími, kožními a jinými zdravotními potížemi. Popřípadě navštivte cca 30 km vzdálenou Levici se všemi jejími klenoty.

Kde budete spát?

U Vodníka se ubytujete ve dvoulůžkovém pokoji s vlastním balkonem, navíc můžete využívat i střešní terasu. K vybavení pokoje patří také TV, lednička, rychlovarná konvice a vlastní sociální zařízení (WC, sprcha).

Na čem si pochutnáte?

Pokud dostanete chuť na něco dobrého, zajděte si do restaurace U Vodníka přímo v areálu termálního koupaliště, kde budete mít na výběr z různých druhů pokrmů – od sladkého až po kus šťavnatého masa.

Penzion U Vodníka

Penzion U Vodníka

Železničná 307/27 , Podhájska
Slovenská republika

Provozuje společnost:
Peter Miček IČ: 17742498


00421(0) 907 980 977

uvodnika@podhajska.cc

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Vířivka
Restaurace
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od lázní
0,8 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
0,8 km