Pobyt pro dva ve stylovém hotelu Daisy Superior *** se skvělou dostupností do centra. Pobytový balíček obsahuje snídaně, volný vstup do hotelového bazénu, saunu a nespočet výhod. Ve volném čase objevujte krásy města.

O ubytování

Hotel Daisy Superior *** se nachází v klidné části Krakova v blízkosti čtyř tzv. Krakovských mohyl (2 km), ze kterých je krásný výhled. Centrum města bylo prohlášeno za památku UNESCO a najdete v něm například hrad Wawel (7 km), Hlavní náměstí (6 km) s radniční věží a kamennou tržnicí Sukiennice či starobylou židovskou čtvrť Kaziměř (7 km). Střed města je plný vynikajících restaurací, kaváren a čokoládoven. Velmi oblíbeným turistickým cílem je také zoologická zahrada (4 km). V prosinci se Hlavní náměstí promění v adventní městečko, kde se konají jedny z nejkrásnějších vánočních trhů celé Evropy. Krakov je ideální výchozí bod pro výlet k dalším dvěma památkám UNESCO. Během svého pobytu nezapomeňte navštívit královské solné doly Wieliczka a Bochnia (16 km). Pro otrlejší povahy doporučujeme koncentrační tábor Osvětim (70 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete v elegantním pokoji Superior, ve kterém si budete připadat jako v pohádce. Pokoje jsou vhodné pro 2 dospělé osoby + 1 dítě do 7,9 let bez nároku na lůžko. Vybírat můžete z variant TWIN s oddělenými postelemi a KING s dvoulůžkovou postelí. U některých pokojů je možná přistýlka. K vybavení všech pokojů patří televize, WiFi připojení, trezor, telefon a vlastní koupelna se sprchovým koutem.

Na čem si pochutnáte?

Každé ráno načerpáte energii při bufetové snídani.

Kde budete relaxovat?

Zasloužený relax zažijete v hotelovém wellness s krytým bazénem a finskou i parní saunou.

Něco navíc

V zimě je v provozu hotelové ledové kluziště, na kterém si užijete spoustu zábavy. Zahrát si můžete také kulečník.

Hotel Daisy Superior ***

Hotel Daisy Superior ***

Morelowa 26A , Kraków
Polsko

+(48) 12 425 27 97

hotel@jrp.pl

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Fitness
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
6,5 km
Vzdálenost od jezera
7,3 km
Zastávka
0,7 km
Aquapark
10 km