O ubytování

Hotelový komplex Dorint Resort & Spa **** se nachází v nádherném lázeňském městě Bad Brückenau v severozápadním Bavorsku. Hotel zaujme působivou historickou budovou, ale i rozsáhlým wellness centrem, kde si dokonale odpočinete v malebném prostředí.

Atmosféru lázeňského města skvěle nasajete při procházce krásnými parky. Kromě zámeckého parku, který obklopuje samotný hotel, zde najdete také lázeňské parky Siebener (3,6 km) a Georgi (2,8 km). Ve městě vyvěrá také rovnou 7 léčivých pramenů, které můžete při svých procházkách ochutnat. Mezi zajímavé místní atrakce patří i historické kino Rhön-Lichtspiele (3,5 km) nebo termální lázně Sinnflut (3,8 km).

Udělejte si také výlet do přírody a prozkoumejte okolní Přírodní park Bayerische Röhn. Vede tudy turistická stezka Hochrhöner, jedna z nejkrásnějších v Německu. Můžete také pokořit vrcholy Kreuzberg (22 km), Rote Moor (29,6 km), Milseburg (38 km) a Wasserkuppe (31 km) nebo navštívit slavné lázeňské město Bad Kissingen (29 km). V zimě využijte blízkosti několika ski areálu, například Arnsbergu (23 km), a sítě běžeckých tras, které Bad Brückenau obklopují.

Kde budete spát?

Pokoj Standard měří 21-26 m² a díky možnosti přistýlky je vhodný až pro 3 osoby. Interiér pokoje je laděný do historického art deco stylu s dřevěným nábytkem a vysokými stropy. Ke standardnímu vybavení patří manželská postel, televize, stolek s posezením a úložné prostory. Nechybí koupelna se sprchovým koutem a WiFi připojení.

Pokoj Superior je nově renovovaný, moderní pokoj o ploše 30-38 m². I tato varianta umožňuje přistýlku. Výhodou pokoje je klimatizace a nepostrádá ani obvyklé vybavení ve formě televize, stolku s posezením a úložných prostor. Samozřejmostí je prostorná koupelna se sprchou a WiFi připojení k internetu.

Na čem si pochutnáte?

Den zahájíte bohatou snídaní ve formě bufetu. A bude opravdu z čeho vybírat - sladká i slaná jídla, regionální speciality i mezinárodní pokrmy, ochutnat můžete od všeho něco.

V elegantní hotelové restauraci Ludwig´s vám zase naservírují vytříbené pochoutky k obědu a k večeři. Menu je zaměřené zejména na lokální jídla připravená s využitím surovin od místních dodavatelů. Navštívit můžete také restauraci Lola, která nabízí především zdravé, lehčí pokrmy a okouzlí vás výhledem na zámecký park.

K posezení u kávy či drinku potom zve útulná Atrium Lounge v lobby nebo stylový bar Vestibül.

Kde budete relaxovat?

Perlou resortu je obří, 3patrové wellness centrum Vital Spa o celkové ploše 2 800 m². Zde si můžete zaplavat ve vnitřním i venkovním bazénu s vodopádem a masážními tryskami a prohřát se v Rhön sauně, rustikální sauně, páře a bylinné lázni. Součástí je také velká zahrada (4 000 m²) s prostorem na opalování, privátní spa Rhön Loft vhodné pro páry a fitness centrum Vital Sport s nejmodernějším vybavením.

Svůj wellness zážitek můžete ještě vylepšit některou z relaxačních či ozdravných procedur, případně vyzkoušejte kurz jógy či jinou zajímavou aktivitu.

Dorint Resort & Spa Bad Brückenau ****

Dorint Resort & Spa Bad Brückenau ****

Heinrich-von-Bibra-Strasse 13 , Bad Brückenau
Německo

Provozuje společnost:
Travelcircus GmbH IČ: HRB155182B


+420 558 000 298

info@travelking.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 15 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Lázně
Restaurace
Dětské hřiště
Fitness
Fén
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,2 km
Zastávka
0,3 km
Sjezdovka
10 km