Potřebujete si odpočinout od všedního shonu a načerpat novou energii? Vyrazte do Františkových Lázní, ubytujte se v Kurhotelu Brussel **** a nechte se v místním balneocentru hýčkat úžasnými procedurami. Parafínový zábal rukou, inhalace, relaxace v solné jeskyni – co vyzkoušíte dřív? Navíc si užijete bohatou polopenzi a úžasnou polohu přímo v centru lázeňského města.

O ubytování

Kurhotel Brussel **** se nachází přímo v centru Františkových Lázní, jen 200 m od lázeňské kolonády. Hned u hotelu budete mít krásné Městské sady (400 m) s Hudebním altánem a Westend park (350 m), o kousek dál čekají Sady Solného a Lučního pramene (700 m). I v centru města si tak můžete užít klidnou procházku přírodou, spojenou s ochutnávkou minerálních pramenů. Za zvířátky se vydejte do Lesoparku Amerika (1,9 km) a pokud máte dost času, udělejte si výlet také do Národní přírodní rezervace SOOS (6,3 km).

Patříte mezi milovníky aktivní zábavy? Jen 400 m od hotelu je tenisový kurt a za 10 minut jízdy autem se dostanete ke Golf Resortu Františkovy Lázně (8 km) s 18jamkovým hřištěm mezinárodního standardu. V horším počasí se pak zabavíte například v aquaparku Aquaforum (1 km) s vnitřními i venkovními bazény a finskou saunou. Za památkami můžete vyrazit do Chebu (6,8 km), kde uvidíte Chebský hrad, kostel ze 13. století a Pachelbelův dům, do Karlových Varů (43,7 km), Mariánských Lázní (36,7 km) či na hrad Seeberg (5,9 km).

Kde budete spát?

Ubytujete se v útulném, komfortně vybaveném pokoji s vlastní koupelnou (sprcha nebo vana, fén na vlasy, toaletní potřeby), televizí, WiFi připojením, trezorem, minibarem a župany.

  • Pokoje Standard měří 25 m² a najdete v nich dvoulůžkovou postel nebo 2 samostatná jednolůžka a stolek s křesly k posezení.

  • Pokoje Superior nabídnou plochu 27 m², oproti variantě Standard mají navíc vlastní balkon s výhledem na město, šatnu a sadu na přípravu kávy a čaje.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci se servírují snídaně, obědy a večeře s vyváženou stravou a velkým výběrem čerstvého ovoce a zeleniny. Vyzkoušet můžete i různé regionální produkty, včetně dezertů. Příležitostně se v restauraci konají večery s živou hudbou a tancem.

Kde budete relaxovat?

Součástí hotelu je stylové balneocentrum s bazénem, saunou a širokou nabídkou procedur. Vyzkoušejte si třeba parafinový zábal rukou, relaxaci v solné jeskyni, suchou masážní vanu nebo Kneippův chodník. Všemi procedurami vás provede zkušený, profesionální zdravotnický personál.

Využít můžete také moderní fitness centrum nebo salon krásy, kde poskytují obličejové masáže, lifting a jiné kosmetické služby.

Kurhotel Brussel ****

Kurhotel Brussel ****

Anglická 515/4A , Františkovy Lázně
Česká republika

Provozuje společnost:
BIG association s.r.o. IČ: 26103028


351 013 200

reservation@kurhotel-brussel.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 250 Kč/noc - pouze po předchozí domluvě

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Fitness
Půjčovna kol
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,3 km
Zastávka
0,2 km
Sjezdovka
11 km

Tipy na výlet

Františkovy Lázně

Františkovy Lázně Tip na výlet

Zdejší prameny a jejich léčivé účinky byly známé už ve středověku. Nejstarším využívaným je Františkův Pramen. Po roce 1865 pak Františkovy Lázně získávají status jedněch z nejvyhledávanějších evropských lázní. Dnes vás město díky tomu okouzlí šachovnicovým půdorysem a krásnými empírovými a klasicistních budovami. Kromě kolonády a nádherných parků, vyhlídkových věží nebo městského muzea, si nenechte ujít ani známou sochu malého chlapečka s rybou - zdejší symbol plodnosti.

Prameny se používají k pitné kůře, ke koupelím, irigacím a inhalacím. Jsou účinné na nemoci pohybového aparátu, srdce a cév, gynekologická onemocnění včetně neplodnosti a další.

Co byste při návštěvě Františkových Lázní neměli minout:

  • Aquaforum Františkovy Lázně
  • Národní přírodní rezervace SOOS
  • Městské muzeum Františkovy Lázně
  • Lesopark Amerika
Více informací
Aquaforum Františkovy Lázně
Aquaforum Františkovy Lázně
Cheb
Cheb
Mariánské Lázně
Mariánské Lázně