Chcete si užít ničím nerušený relax v krásném prostředí? Vyrazte do Františkových Lázní, ubytujte se v Badenia Hotelu Praha přímo v historickém centru a nechte se hýčkat nejrůznějšími ozdravnými procedurami. Navíc budete mít přístup do wellness centra s bazénem a finskou saunou a pochutnáte si na výtečné polopenzi i tradičních lázeňských oplatkách.

O ubytování

Badenia Hotel Praha se nachází přímo v historické části Františkových Lázní. Dlouhou historii má i samotná budova hotelu, ta je stará téměř 200 let, po citlivé rekonstrukci vám ale poskytne veškerý moderní komfort.

Hned u hotelu budete mít krásné Městské sady s Hudebním altánem, za rohem najdete Sady Solného a Lučního pramene (400 m) a o kousek dál čeká Westend park (700 m). I v centru města si tak můžete užít klidnou procházku přírodou, spojenou s ochutnávkou minerálních pramenů. Za zvířátky se vydejte do Lesoparku Amerika (2,1 km) a pokud máte dost času, udělejte si výlet také do Národní přírodní rezervace SOOS (6,1 km).

Patříte mezi milovníky aktivní zábavy? Jen 500 m od hotelu je tenisový kurt a za 10 minut jízdy autem se dostanete ke Golf Resortu Františkovy Lázně (8,5 km) s 18jamkovým hřištěm mezinárodního standardu. V horším počasí se pak zabavíte například v aquaparku Aquaforum (500 m) s vnitřními i venkovními bazény a finskou saunou. Za památkami můžete vyrazit do Chebu (6,3 km), kde uvidíte Chebský hrad, kostel ze 13. století a Pachelbelův dům, do Karlových Varů (43,2 km), Mariánských Lázní (36,3 km) či na hrad Seeberg (5,8 km).

Kde budete spát?

Ubytujete se v jednom z 82 zcela nových pokojů. Každý pokoj je vybavený vlastní koupelnou s vanou nebo sprchovým koutem, fénem a župany, satelitní televizí, WiFi připojením, lednicí, dvoulůžkovou postelí, psacím stolem a stolkem s posezením. Zvolit můžete i variantu s balkonem.

Na čem si pochutnáte?

Hotelová restaurace nabízí pestrý výběr českých i mezinárodních pokrmů a vychází vstříc i hostům s různými dietními omezeními.

Kde budete relaxovat?

V hotelovém wellness centru si můžete dopřát relax v bazénu či finské sauně a některou z bohaté nabídky ozdravných procedur, včetně různých zábalů, masáží či pitné kúry.

Cestujete s dětmi?

Na požádání je k zapůjčení dětská postýlka.

Badenia Hotel Praha

Badenia Hotel Praha

Ruská 27/12 , Františkovy Lázně
Česká republika

Provozuje společnost:
CPI Hotels, a.s. IČ: 47116757


+420 354 542 701

reservations.bhpf@badeniahotels.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování za 200 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,2 km
Zastávka
0,4 km
Aquapark
0,6 km
Sjezdovka
11 km

Tipy na výlet

Františkovy Lázně

Františkovy Lázně Tip na výlet

Zdejší prameny a jejich léčivé účinky byly známé už ve středověku. Nejstarším využívaným je Františkův Pramen. Po roce 1865 pak Františkovy Lázně získávají status jedněch z nejvyhledávanějších evropských lázní. Dnes vás město díky tomu okouzlí šachovnicovým půdorysem a krásnými empírovými a klasicistních budovami. Kromě kolonády a nádherných parků, vyhlídkových věží nebo městského muzea, si nenechte ujít ani známou sochu malého chlapečka s rybou - zdejší symbol plodnosti.

Prameny se používají k pitné kůře, ke koupelím, irigacím a inhalacím. Jsou účinné na nemoci pohybového aparátu, srdce a cév, gynekologická onemocnění včetně neplodnosti a další.

Co byste při návštěvě Františkových Lázní neměli minout:

  • Aquaforum Františkovy Lázně
  • Národní přírodní rezervace SOOS
  • Městské muzeum Františkovy Lázně
  • Lesopark Amerika
Více informací
Národní přírodní rezervace Soos
Národní přírodní rezervace Soos
Aquaforum Františkovy Lázně
Aquaforum Františkovy Lázně
Cheb
Cheb