Sport areál Samopše je skvělým místem pro všechny milovníky aktivní dovolené v nádherné přírodě. Ubytujete se hned u řeky Sázavy a užijete si vynikající snídani formou bufetu, nejrůznější sportovní aktivity i zajímavé výletní cíle. Vyrazte si třeba do nedalekého města Sázava nebo do překrásné Kutné Hory.

O ubytování

Sport areál Samopše s kempem, ubytováním, restaurací a bohatým vyžitím se nachází přímo na břehu řeky Sázavy. Jde o skvělé místo pro vodáky, rodiny s dětmi a zkrátka všechny, kdo si rádi užijí aktivní dovolenou v krásné přírodě Posázaví.

V létě bude největší místní atrakcí samotná řeka Sázava, která nabízí poměrně nenáročnou plavbu i pro méně zkušené vodáky. Těšit se můžete také na zajímavé výletní cíle. Hned na protějším břehu řeky najdete bývalé středověké hradiště Vraník (11,4 km), které je chráněnou kulturní památkou. Další kulturní památku představuje zřícenina hradu Talmberk (4,2 km). Vyrazit můžete také na skalní vyhlídku Na Přívlaky (1,6 km) nebo Sázavský vrch (1,4 km).

Kdyby vám počasí nepřálo, v nedalekém městě Sázavě (13,4 km) na vás čekají i zajímavé historické a kulturní památky, třeba klášter Sázava nebo huť František, která je v současnosti sídlem Centra sklářského umění. A pokud patříte mezi opravdové nadšence do historie, zajeďte si také do Kutné Hory (34,3 km), kde najdete krásnou kamennou kašnu, chrám sv. Barbory, Vlašský dvůr s expozicí věnovanou královské mincovně nebo České muzeum stříbra ve středověkém dole.

Kde budete spát?

Ubytujete se ve zrenovovaném pokoji pro 2-4 osoby. Každý pokoj je vybavený pohodlnou manželskou postelí nebo jednolůžkovými postelemi, šatní skříní, stolkem a židlemi. K dispozici budete mít i WiFi připojení. Na patře potom najdete dámské i pánské sprchy a toalety, které jsou společné pro několik pokojů.

Na čem si pochutnáte?

Přímo v areálu na vás čeká stylová restaurace s letní terasou a výhledem na řeku, která se specializuje na českou kuchyni, ale i mezinárodní jídla. Každé ráno si zde pochutnáte na vynikající snídani ve formě bufetu, kde si každý vybere přesně podle své chuti. Oběd či večeři si můžete vybrat z klasického jídelního lístku, který je plný skvělých pokrmů připravovaných z čerstvých surovin.

Cestujete s dětmi?

Děti se skvěle vyřádí nejen v okolní přírodě a na výletech, ale i na venkovním dětském hřišti s prolézačkami a houpačkou.

Něco navíc

Těšit se můžete na nejrůznější aktivity, ať už si rádi zahrajete fotbal, volejbal či stolní tenis, na vše zde najdete hřiště a vybavení, které si můžete zapůjčit. V létě si náležitě užijete i říční plovárnu.

Sport areál Samopše

Sport areál Samopše

Samopše 29 , Samopše
Česká republika

Provozuje společnost:
Real-S, s.r.o. IČ: 48264971


+420 724 818 057

info@sport-areal.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 100 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 90 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Restaurace
Dětské hřiště

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,4 km
Zastávka
0,8 km