Luxusní wellness s bazénem, vířivkou a saunami, vynikající snídaně ve skvělé restauraci a stylové pokoje s výhledem na podmanivou přírodu Posázaví, v Panorama Golf Resortu **** vás zkrátka čeká dovolená snů. Třešničkou na dortu je krásné golfové hřiště, opakovaně oceňované jako Hřiště roku magazínu GolfDigest.

O ubytování

Panorama Golf Resort **** s 27 jamkovým hřištěm, klubovnou a luxusními bungalovy se rozkládá v krásné přírodě Posázaví, kousek od městečka Kácov nedaleko Kutné Hory (34,3). O zábavu budete mít postaráno přímo v resortu, najde se ale i celá řada příležitostí k zajímavým výletům.

Prozkoumejte třeba rovnou blízký Kácov (1,9 km). Najdete zde například krásný barokní zámek z 15. století nebo pivovar z roku 1457, ve kterém se v současnosti vaří 8 druhů piva Hubertus. Milovníci historie jistě rádi navštíví i hrad Český Šternberk (18,7 km) postavený ve 13. století. Zajímavostí mimo jiné je, že zde žijí tři druhy netopýrů.

Vyrazit můžete i do města Sázava (31 km), kde uvidíte historický klášter a v Huti František,v současnosti sídle Centra sklářského umění, se dozvíte více o historii tohoto řemesla. Podívejte se také do Kutné Hory a prohlédněte si gotický chrám sv. Barbory, královskou mincovnu ve Vlašském dvoře nebo středověký stříbrný důl v Českém muzeu stříbra.

Kde budete spát?

Resort poskytuje ubytování v budově zvané klubovna s 10 dvoulůžkovými pokoji a 4 apartmány, včetně bezbariérového, a v několika bungalovech s 12 pokoji a 6 apartmány. Za luxusní podobou interiérů stojí Ing. Arch. Mojmír Ranný. Všechny pokoje jsou komfortně vybavené, klimatizované, mají WiFi připojení, vlastní koupelnu a balkon s venkovním posezením, odkud budete mít krásný výhled na golfové hřiště a okolní posázavskou přírodu.

Dvoulůžkový pokoj (16-20 m²) je vybavený manželskou postelí nebo dvěma oddělenými jednolůžky. Pro vaše pohodlí je v pokoji také satelitní televize s plochou obrazovkou, trezor, minibar, pracovní stůl a šatní skříň. V koupelně najdete sprchový kout, toaletní potřeby, fén, župany a pantofle.

Apartmán je větší (20-25 m²) a skvěle se zde vyspíte na velké dvoulůžkové posteli. Nechybí satelitní TV s plochou obrazovkou, trezor, minibar, pracovní stůl a šatní skříň, navíc je zde rozkládací pohovka, na které je možné ustlat přistýlku. Koupelna je vybavená vanou, toaletními potřebami, fénem, župany a pantoflemi.

Na čem si pochutnáte?

O vaše gastronomické zážitky se postará Panorama restaurant zaměřený na českou kuchyni v moderním pojetí. Každé ráno vám zde naservírují vynikající snídani, oběd či večeři si můžete vybrat z klasického jídelního lístku. Těšit se můžete na propracované chuťové kombinace a nádherně naservírované pokrmy. Všechna jídla jsou připravována s důrazem na čerstvost a maximální využití regionálních zdrojů, velká část surovin pochází z nedaleké Ekofarmy Kozojedy.

Kde budete relaxovat?

Těšit se můžete na luxusní wellness centrum s krásným interiérem a komfortním zázemím. Zaplavete si zde ve vyhřívaném vnitřním bazénu s protiproudem, masážními tryskami, vodním hřibem a vodními chrliči. Užijete si bublinkovou masáž v horké vířivce a uvolníte se ve finské sauně nebo parní lázni.

Následně se můžete zchladit v ochlazovacím bazénku, ledové studni nebo polévacím vědrem a odpočinout si v relaxační místnosti s květinovou stěnou a pitným režimem nebo na venkovní terase. Součástí wellness je také Kneippův chodník ke stimulaci krevního oběhu a dopřát si můžete i masáž od zkušených thajských masérek.

Něco navíc

Dominantou resortu je samozřejmě golfové hřiště, které se skládá ze tří devítek - River, Forest a Meadows a získalo několik ocenění Hřiště roku a Jamka roku magazínu GolfDigest. Během sezóny se zde odehrává množství turnajů, včetně otevřeného mistrovství Panorama Golf Clubu.

Panorama Golf Resort ****

Panorama Golf Resort ****

Panorama 1 , Kácov
Česká republika

Provozuje společnost:
Panorama Golf Resort s.r.o. IČ: 03275337


+420 558 000 298

info@travelking.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1 m
Zastávka
1,3 km
Běžkování
50 m

Tipy na výlet

Posázaví

Posázaví Tip na výlet

Region Posázaví, který milují vodáci i turisté, se nachází na pomezí Vysočiny a Středočeského kraje, podél řeky Sázavy, která svým tokem meandruje stále hlouběji zaříznutým kaňonem. A není divu - romantická oblast, kterou ve svých knihách popisoval i Jaroslav Foglar, nabízí spojení krásné přírody, historických památek i aktivního odpočinku.

Co byste v Posázaví určitě neměli minout:

  • Hrad Český Šternberk
  • Číhošť
  • Zámek Konopiště

Za pozornost ale stojí také další zajímavé turistické cíle, jako je například město a hrad Ledeč nad Sázavou či Týnec nad Sázavou, zámek a vojenské muzeum Lešany, Sázavský a Želivský klášter.

A pro fanoušky vlaků a železnice může být krásným zážitkem také projížďka po malebné železniční trati tzv. Posázavského pacifiku, která především na dolním toku Sázavy překonává terénní překážky několika tunely.

Více informací
Hrad Český Šternberk
Hrad Český Šternberk
Posázavský Pacifik
Posázavský Pacifik
Kutná Hora
Kutná Hora