Ubytujte se v malebném Ledči nad Sázavou, proslulé perle Posázaví. Vila Markéta se nachází v klidném prostředí jen pár minut od zimního stadionu, zastávky Posázavského Pacifiku a zajímavých památek. Posilněni výtečnou snídaní můžete vyrazit na vzrušující výlety po okolí nebo skvělou projížďku historickým vlakem.

O ubytování

Vila Markéta leží na břehu řeky v malebném městečku Ledeč nad Sázavou. Klidné prostředí v okolí ubytování je rájem pro vodáky, cyklisty i rodiny s dětmi. Líbit se tu bude každému, kdo touží po bezstarostné dovolené v přírodě.

Turistických cílů je kolem nespočet. Na jednu z nejkrásnějších atrakcí budete mít výhled přímo z oken vašeho penzionu. Působivý hrad Ledeč nad Sázavou (550 m) se vypíná na skalním ostrohu nad řekou jen pár minut pěšky od ubytování. Zavítejte sem na prohlídku a užijte si rozhled do krajiny z místní věže i sestup do podzemí, kde se zabydleli čerti. Ve městě si také můžete prohlédnout synagogu (1,1 km) a kostel sv. Petra a Pavla (1,2 km).

Až poznáte krásy Ledče nad Sázavou, vyrazte objevovat okolí třeba Posázavským Pacifikem. Tradiční lokálka v čele s lokomotivou vás doveze k nedaleké přírodní rezervaci Stvořidla (4,7 km). V jedné z nejkrásnějších oblastí v Posázaví se odevzdáte peřejím a budete žasnout nad ryzí přírodou. Fanoušci Foglarových Hochů od Bobří řeky potěší Sluneční zátoka, kde dobrodružné příběhy připomíná památník spisovatele.

Zkrátka nepřijdou ani nadšenci do historie. Nahlédněte do minulosti třeba na zřícenině Melechov (8,4 km), hradu Lipnice nad Sázavou (19 km) nebo v kouzelném zámku Zruč nad Sázavou (22 km). Prohlédnout si můžete také sklářský skanzen Jakub (12 km), původní huť z roku 1796, nebo unikátní středověké podzemí ve Světlé nad Sázavou (11 km).

Mezi zajímavosti, které budou bavit i vaše ratolesti, patří Včelí svět a Vodní dům v Hulicích (24 km), kuličková dráha pro hru s hliněnkami (22 km) nebo lanové centrum v Bohdanči (14 km). Možností v okolí jsou velmi bohaté a každý si tu přijde na to své.

Kde budete spát?

Hlavu složíte buď ve dvoulůžkových pokojích s možností přistýlky, nebo rodinném apartmánu. K dispozici budete mít vlastní koupelnu, rychlovarný set pro přípravu kávy nebo čaje a v apartmánu také vybavenou kuchyňku. Pokoje nepostrádají ani televizi či šatní skříň. Samozřejmostí je i WiFi připojení.

Na čem si pochutnáte?

Po probuzení na vás bude čekat bohatá snídaně formou bufetu. Hostům je k dispozici také bar v přízemí vily.

Něco navíc

Jako hosté Vily Martiny budete mít přístup na zahradu s altánem a grilem.

Vila Markéta

Vila Markéta

Heroldovo nábřeží 314 , Ledeč nad Sázavou
Česká republika

Provozuje společnost:
INEX DK, spol. s.r.o. IČ: 47473304


73675118

info@vilamarketa.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 200 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Minibar

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,9 km
Zastávka
0,3 km
Sjezdovka
14 km