Ze strážnického Penzionu U Veličky na vás na jaře i v létě okamžitě dýchne pohoda a klid. Jihomoravské městečko proslavené folklórem a samozřejmě vínem plus poloha penzionu přímo u Baťova plavebního kanálu s proplouvajícími loďkami je zkrátka dokonalou kombinací, která dokáže zpomalit i čas. Pobyt si užijete také díky servírovaným snídaním a především půldennímu výletu - plavbě na lodi.

O ubytování

Jako v některém ze starších českých filmů si budete připadat ihned po příjezdu do jihomoravské Strážnice k Penzionu U Veličky. Líně plující loďky po Baťově kanálu v těsné blízkosti rodinného penzionu u lesoparku vytváří s nedalekým koupalištěm (1,6 km) a skanzenem i zámkem Strážnice (1,8 km) i s přilehlou platanovou alejí dokonalé zákoutí pro pohodový pobyt. Vydejte se také k přírodní památce Osypané břehy (6,3 km) či Váté písky (6,8 km).

Penzion U Veličky se navíc nachází v původním baťovském domečku s oplocenou zahradou a bohatým vyžitím pro děti, tak je nezapomeňte vzít sebou. Na výlet se můžete vydat také na zámek Milotice, do královské město Skalica a dle vašich preferencí do pražírny kávy či pivovaru v Holíči.

Kde budete spát?

Dvoulůžkové pokoje plné přirozeného světla jsou kromě manželské postele a televize vybaveny WC a vlastním sociálním zázemím. Čtyřlůžkové pokoje ideální pro rodiny jsou vybaveny totožně, mají však společné sociální zařízení na patře.

Na čem si pochutnáte?

V penzionu je bistro, kde vám bude ráno servírována snídaně. Vychutnat si ji za pěkného počasí můžete i na venkovní terase. Oběd či večeři si můžete dokoupit také v už zmiňovaném bistru, mezi vyhlášenou místní specialitu patří grilované koleno na černém pivu.

Cestujete s dětmi?

Dětem se zde bude líbit taky - skákací hrad, dětské prolézačky i houpačky potěší každé dítě!

Něco navíc

Půjčte si zde kolo, elektrokolo, loď či kajak.

U Veličky

U Veličky

U plavebního Kanálu 1326 , Strážnice
Česká republika

Provozuje společnost:
Baťův kanál U Veličky s.r.o. IČ: 07233523


+420 739 800 586

info@uvelicky.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 200 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2 km
Vzdálenost od jezera
13 km
Zastávka
0,8 km
Aquapark
27 km