Penzion U Zámku s moderními pokoji leží v obci Ořechov ve Zlínském kraji, jen 1 km od hranice s Jihomoravským krajem. Vydejte se sem za vínem a relaxací! V ceně balíčku je dle vašeho výběru buď snídaně, anebo rovnou polopenze. Přivátí vás také láhev sektu, u některých pobytů se těšte i na dárkovou kazetu moravský vín. Odpočinete si v privátním wellness centru s vířivkou a saunou.

O ubytování

Penzion U Zámku se nachází v jihomoravské obci Ořechov. V moderním ubytování, které vzniklo nedávnou přestavbou původního hostince z 19. století, čeká na hosty skvělá gastronomie, privátní wellness a samozřejmě lahodné místní víno.

Jak už název penzionu napovídá, najdete jej doslova pár kroků od zámku Ořechov (50 m). Ten je sice veřejnosti v současné době uzavřen, ovšem navštívit můžete například zámek Buchlovice (8,4 km), hrad Buchlov (11,8 km) nebo zámek Uherský Ostroh (14 km) se zajímavou expozicí v zámeckém podzemí. Malebnou krajinu jižní Moravy můžete objevovat při výletech na více než 1200 km cyklotras mezi sady a vinicemi. Za krásnými výhledy vyrazte na rozhlednu Doubí (1,5 km), rozhlednu Floriánka (3 km) nebo rozhlednu Súsedská (12 km).

Skvělým cílem pro celodenní výlet je vinařské město Kyjov (15 km), kterému se pro jeho architekturu evropského jihu a zvlněnou krajinu v jeho okolí přezdívá Moravské Toskánsko. Dominantami města jsou nádherná renesanční radnice s věží postavenou italskými staviteli v 16. století a renesanční zámeček Kyjov se sgrafitovou výzdobou. Dále v Kyjově najdete vlastivědné muzeum s etnografickými expozicemi a vzácnou knihovnou a barokní kostel Nanebevzetí Panny Marie. Milovníci vína by se rozhodně měli vydat do vinařských uliček v Nětčicích, Boršovských sklepů nebo do Slovácké galerie vín. Během horských letních dnů se můžete osvěžit na koupališti Kyjov nebo v biotopu v Bohuslavicích (21 km).

Spoustu zajímavých míst nabízí také město Hodonín (29 km), kde láká k návštěvě například Zoo Hodonín, Masarykovo muzeum, zámek Hodonín nebo Zpívající fontána. Dokonalým místem pro odpočinek jsou lázně Hodonín, kde se léčí minerální vodou zvanou solanka.

Kde budete spát?

Ubytováni budete ve dvoulůžkovém pokoji typu Standard s vlastní koupelnou. Součástí vybavení je televize, WiFi připojení, minibar, set na přípravu čaje a kávy a trezor. Pokoje Superior disponují navíc balkonem.

Na čem si pochutnáte?

Každé ráno si pochutnáte na lahodné snídani, která má dle obsazenosti formu bufetu, nebo servírovanou. Poté je možné objednávat ze stálého jídelního lístku a večer se můžete těšit na servírovanou večeři.

Kde budete relaxovat?

V přízemí se nachází privátní wellness, kde si užijete dokonalý relax v naprostém soukromí. Součástí wellness je finská sauna, vířivka a odpočinková zóna.

Penzion U Zámku

Penzion U Zámku

Ořechov 334 , Ořechov
Česká republika

Provozuje společnost:
Ing. Rostislav Trlida IČ: 68716478


+420 774 622 414

info@penzionorechov.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 300 Kč/noc
Bezbariérovost
Úplná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Minibar
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Zastávka
0,3 km

Tipy na výlet

Zámek Buchlovice

Zámek Buchlovice Tip na výlet

Zámek Buchlovice patří k nejvýznamnějším barokním šlechtickým sídlům na území České republiky. Tento architektonický skvost ve stylu italského baroka má interiéry bohatě zdobené freskami a velkolepé salony vybavené nábytkem ve stylu Ludvíka XV. a XVI.

Zámek je obklopen překrásnou barokní zahradou a rozsáhlým anglickým parkem, které patří mezi nejkrásnější historické zahrady v České republice. V zámeckých sklenících je pěstováno na 1200 druhů fuchsií. Malí návštěvníci zase jistě ocení záchrannou stanici a malou zoologickou zahradu s domácími i exotickými zvířaty.

Otevírací doba:

  • 1.6. - 30.6. denně (mimo pondělí) od 9:30 do 16:00 hodin
  • 1.7. - 31.8. (mimo pondělí) od 9:30 do 16:30 hodin
  • 1.9. - 31.10. denně (mimo pondělí) od 9:30 do 16:00 hodin

Vstupné:

  • 180 Kč/ dospělí
  • 140 Kč/ studenti, senioři, ZTP
  • 90 Kč/ děti od 6 do 18 let
  • děti do 6 let zdarma
Více informací
Hrad Buchlov
Hrad Buchlov
Zoo Hodonín
Zoo Hodonín
Kyjov
Kyjov