Užijte si pohostinný slovácký kraj a zajeďte si na pobyt do Hotelu Lidový dům *** v Bzenci. Čekají vás pohodlné pokoje, chutná polopenze, láhev vína na uvítanou i ochutnávka vín s neomezenou konzumací. Navštivte také zámek Bzenec jen pár minut od hotelu.

Ověřeno Travelkingem

“Největším lákadlem pobytu v Hotelu Lidový dům *** je rozhodně degustace vína ve stylovém sklípku, kde bylo příjemné klima, které nás během tropických letních dnů osvěžilo. K vynikajícímu vínu patří také výborné jídlo, které jsme si vychutnali dosyta díky lahodné polopenzi. Musím také vyzdvihnout milý personál, a to jak ve sklípku, tak na recepci hotelu. V komfortních pokojích bylo vše potřebné pro pobyt a mě osobně potěšily tvrdé matrace na postelích. Z výletů mohu doporučit bzeneckou kapličku, zámek, jeden z okolních skanzenů a Bukovanský mlýn.” Přečtěte si celou recenzi

Nikol Chrástová - Marketingový tým
Osobně ověřeno v: Červenci 2023

O ubytování

Hotel Lidový dům *** najdete v centru vinařské obce Bzenec na Slovácku. Přes léto vás uchvátí malebná příroda vinařského kraje a krásné výlety na kole i pěšky. Zimní dovolenou si potom můžete zpestřit lyžováním ve Ski parku Osvětimany (14 km).

Cyklisté mohou využít bohaté cyklostezky v okolí, například trasu Bzenec-Ratíškovice-Rúdník-Milotice-Vracov-Bzenec nebo Bzenec – Moravský Písek – Veselí nad Moravou. Pokud si rádi vychutnáte výhled na krásnou krajinu, navštivte některou z nedalekých rozhleden, třeba rozhledu Radošov (14,5 km), Floriánka (12,4 km) nebo Doubí (11,2 km).

Milovníci historických památek zase mohou prozkoumat blízké hrady a zámky –⁠ Bzenecký zámek s krásným anglickým parkem (700 m), zámek Strážnice (8,8 km) coby sídlo Národního ústavu lidové kultury, zámek Veselí nad Moravou (9,2 km) nebo barokní zámek Milotice (11,7 km).

Nevšední zážitek vám zajistí plavba po Baťově kanále (11,1 km), ať už na výletní lodi nebo třeba na kánoi. Spoustu zábavy si užijete i v Hodoníně a jeho zoologické zahradě. Při nepřízni počasí je potom jistotou Aquapark Uherské Hradiště (21,3 km) s vnitřními i venkovními bazény a wellness centrem.

Kde budete spát?

Nově zrekonstruovaný hotel nabízí pohodlné ubytování v pokojích zařízených moderním dřevěným nábytkem, postelí se zdravotní matrací, televizí, WiFi připojením a vlastní koupelnou se sprchovým koutem.

Za příplatek se můžete ubytovat také v apartmánu, který je rozdělený na ložnici a obývací pokoj, z obou místností je přístup na prostorný balkón. V koupelně navíc najdete luxusní hydromasážní vanu.

Na čem si pochutnáte?

Na klasické i moderní gastronomii si pochutnáte v elegantní hotelové restauraci s krbem. Těšte se na vydatná česká jídla i pokrmy mezinárodní kuchyně. Zajít můžete do pivnice zařízené ve stylu první republiky, kde se čepují piva z Plzeňského Prazdroje, nebo do vinotéky pod hotelem, která je často dějištěm vinných degustací. V teplých dnech je k dispozici i venkovní posezení.

Kde budete relaxovat?

Hotel nedisponuje vlastním wellness centrem, můžete si však objednat některou z nabídky masáží, která vám bude poskytnuta na pokoji.

Cestujete s dětmi?

Pro děti je připraven venkovní dětský koutek s trampolínou a prolézačkami.

Hotel Lidový dům ***

Hotel Lidový dům ***

nám. Svobody 310 , Bzenec
Česká republika

Provozuje společnost:
LD Hanak s.r.o. IČ: 08161348


+420 775 500 500

recepce@hotellidovydum.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Úplná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Dětské hřiště
Kolárna
Konferenční místnost
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,4 km
Vzdálenost od lázní
16,8 km
Zastávka
0,2 km
Sjezdovka
14,4 km
Běžkování
14 km

Tipy na výlet

Slovácko

Slovácko Tip na výlet

Oblast nekonečných vinohradů, krásné přírody, dobré nálady a mnoha zajímavých historických i kulturních památek – to je Slovácko. Nechte se vtáhnout do jedinečné atmosféry jižní Moravy a užijte si vstřícnost zdejších lidí v jednom z mnoha vinných sklípků. Pokud máte zájem o túru nebo příjemnou projížďku na kole, jste tu správně, stejně jako pokud vás zajímají starobylé hrady a zámky.

Co nevynechat při návštěvě Slovácka?

  • Hrad Buchlov
  • Zámek Buchlovice
  • poutní místo Velehrad

Vydejte se i do Archeoskanzenu Modrá, Uherského Hradiště nebo Veselí nad Moravou. Ve Starém Městě navštivte Památník Velké Moravy a unikátní Kovozoo.

Více informací
Uherské Hradiště
Uherské Hradiště
Veselí nad Moravou
Veselí nad Moravou
Bzenec
Bzenec