Vyzkoušejte léčivé účinky termálních lázní Podhájská. Ubytováni budete v pohodlných pokojích Penzionu Pulse s výhledem na lesy. V ceně balíčku jsou bohaté bufetové snídaně a servírované večeře o 3 chodech, v sezóně také doprava na koupaliště.

O ubytování

Penzion Pulse se nachází v oblíbeném lázeňském městečku Podhájska na jihu Slovenska. Přijeďte si ke „slovenskému Mrtvému moři“ odpočinout a načerpat nové síly.

Areál termálních lázní Aquamarin leží jen 2 km od penzionu, a tak to za relaxací v unikátní léčivé vodě budete mít jen kousek. Součástí komplexu je bazénový svět s 9 bazény a vitální svět se saunami, tepidáriem a odpočinkovou zónou. Voda ze zdejších termálních pramenů je slaná a její blahodárné účinky na celý organismus jsou srovnatelné s vodou Mrtvého moře.

Malebnou vinařskou krajinu v okolí Podhájské můžete objevovat při výletech po turistických a cyklistických trasách. Zavedou vás například ke zřícenině kláštera Mariánska čeľaď (4 km) nebo do obce Trávnica (4,5 km), kde můžete navštívit hned tři zámečky: klasicistní zámeček Baloghovců, barokní zámeček Rudnyánszkých a pozdně klasicistní zámeček Ladislava Barlanghiho. Za vidění stojí také rozsáhlá zřícenina Levického hradu (26 km) s jedinečnou tajemnou atmosférou.

Kde budete spát?

Ubytováni budete ve zrenovovaných dvoulůžkových pokojích s vlastní koupelnou a balkonem. Součástí vybavení je klimatizace, televize a WiFi připojení. Na některé pokoje je možné umístit přistýlku.

Na čem si pochutnáte?

V restauraci penzionu si každé ráno pochutnáte na vydatné snídani ve formě bufetu s pestrým výběrem teplých i studených pokrmů. Večer se můžete těšit na servírovanou tříchodovou večeři skládající se z polévky, hlavního chodu a dezertu. V nabídce se objevují jak tradiční slovenská jídla, tak speciality mezinárodní kuchyně.

Kde budete relaxovat?

Během letní sezóny se přímo v areálu penzionu můžete osvěžit v bazénu se slanou vodou.

Penzion Pulse Podhájska

Penzion Pulse Podhájska

Belek 402 , Podhájska
Slovenská republika

Provozuje společnost:
PULSE 2 s.r.o. IČ: 44706367


+421 905 277 257

penzion.pulse@gmail.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Možnost procedur
Restaurace
Dětské hřiště
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od lázní
1,5 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
1,5 km