Solná komora je jednou z nejkrásnějších oblastí Rakouska. Užijte si výhled na hory z bazénu ve Spa Hotelu Erzherzog Johann **** a čerpejte další výhody, jako je bohatá polopenze, masáž, půjčení kol zdarma nebo slevová karta Salzkamer Summer Card.

O ubytování

Spa Hotel Erzherzog Johann **** je luxusní hotel v obklopení alpských hor a jezer, v klidném štýrském městečku Bad Aussee, v regionu tzv. Solné komory. Hotel je elegantně zařízen a klade se zde důraz na tradici a rodinnou atmosféru. Jednoznačně největším lákadlem jsou místní nádherná jezera, udělejte si výlet k největšímu štýrskému jezeru Grundl, a dalším neméně krásným jezerům Sommersberg či Toplitz. Milovníkům turistiky nesmí uniknout stezka Altaussee s perfektními výhledy na Dachstein. V zimě si vyhraďte čas na lyžovačku jak ve skiareálu Loser, tak i Tauplitz. Nebudete se umět rozhodnout, kde jste si to užili více.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v pokoji Classic s TV, minibarem, telefonem a vlastní koupelnou s vanou, fénem, hotelovými ručníky a WC.

Na čem si pochutnáte?

Zdejší restaurace se pyšní tradiční štýrskou kuchyní ze surovin z místních farem. Těšit se můžete také na široký sortiment kvalitních vín. Za pěkného počasí si jídlo užijete v růžové zahradě nebo na terase.

Kde budete relaxovat?

V hotelu najdete také wellness centrum, kde si zaplavete v bazénu s nádherným výhledem na Alpy. K dispozici je vám také prosvětlená tělocvična a ujít byste si neměli nechat ani zdejší relaxační procedury.

Spa Hotel Erzherzog Johann ****

Spa Hotel Erzherzog Johann ****

Kurhausplatz 62 , Bad Aussee
Rakousko

+43 3622 525 07 674

info@erzherzogjohann.at

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Restaurace
Fitness
Minibar
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,4 km
Zastávka
0,1 km
Aquapark
2 km