Vyrazte na dovolenou do JUFA Hotelu Grünau im Almtal *** a užijte si všechna lákadla malebného regionu Almtal! Překrásná jezera, tajemné jeskyně, spletité turistické trasy i půvabná historická města, to vše budete mít na dosah. K objevování se vám navíc bude hodit regionální karta Salzkammergut Adventure Card, se kterou budete mít spoustu atrakcí zdarma nebo se slevou. V hotelu na vás navíc čeká úžasná polopenze, wellness se 2 saunami a zábavné vyžití pro děti i dospělé.

O ubytování

JUFA Hotel Grünau im Almtal *** se nachází v rakouské spolkové zemi Horní Rakousy (Oberösterreich) ve městě Grünau im Almtal, v malebném údolí řeky Alm. Lokalita hotelu z něj činí ideální místo pro milovníky přírody a outdoorových aktivit. Region Almtal nabízí mnoho příležitostí pro pěší turistiku, cyklistiku, lyžování a další sporty.

K oblíbeným výletním cílům v okolí patří překrásná jezera Almsee a Traunsee, ve kterém na malém ostrově stojí vodní zámek Ort. Nedaleko navíc najdete také město Gmunden, proslavené svou keramikou. Prozkoumat můžete také krasovou jeskyni Gassel-Tropfsteinhöhle a děti i dospělé jistě nadchne návštěva Wildparku Cumberland, kde se mohou seznámit s divokou zvěří.

Pokud vás zajímá lokální architektura a historie, navštivte historické město Bad Ischl, známé coby letní rezidence císaře Františka Josefa I. a jeho manželky Sisi, a odpočiňte si v místních termálních lázních. Nebo se vydejte do světově proslulého města Hallstatt, které je zapsáno na seznamu světového dědictví UNESCO.

V zimě využijte atrakce lyžařského střediska Kasberg, které nabízí přibližně 40 kilometrů sjezdovek různých obtížností (modré, červené a černé), freeride, funpark a udržované trasy pro běžecké lyžování. Nejen v zimě pak můžete vyrazit do střediska Dachstein Krippenstein, kde najdete mimo jiné ledové jeskyně Dachstein Rieseneishöhle a Dachstein Mammuthöhle a slavnou vyhlídku 5fingers.

Na čem si pochutnáte?

Hotelová restaurace vás pohostí regionálními specialitami z lokálních surovin, převážně v bio kvalitě. Máte tak ideální šanci ochutnat opravdu to nejlepší z této oblasti. Farmářský chléb, bio čaje, domácí uzeniny a mléčné výrobky, ale i vegetariánská jídla.

Kde budete relaxovat?

V moderním wellness centru se po dni plném aktivit krásně prohřejete a uvolníte ve finské a bylinkové sauně. Nechybí ani odpočívárna k příjemnému rozjímání.

Cestujete s dětmi?

O zábavu těch nejmenších hostů se postará vnitřní dětský koutek s lezeckou stěnou a velké venkovní hřiště se zábavnými atrakcemi.

Něco navíc

Užijte si také skvělou večerní atmosféru při posezení u venkovního ohniště.

JUFA Hotel Grünau im Almtal ***

JUFA Hotel Grünau im Almtal ***

Hinterrinnbach 17 , Grünau im Almtal
Rakousko

Provozuje společnost:
JUFA Hotels Österreich GmbH IČ: FN286662m


+420 558 000 298

info@travelking.cz

Check In
16:00 - 21:00
Check Out
7:00 - 11:00
Domácí mazlíček
za 15 €/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Lyžárna
Konferenční místnost
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2,1 km
Vzdálenost od jezera
21,9 km
Zastávka
2,6 km
Sjezdovka
7,7 km
Běžkování
2,8 km

Tipy na výlet

Jezero Grundlsee

Jezero Grundlsee Tip na výlet

Alpské jezero Grundlsee se rozkládá na více než 4 kilometrech čtverečních ve štýrské části oblasti zvané Solná komora. Vodní hladina působí klidně sevřená mezi lesy a horskými stěnami, hloubka jezera je 64 m a voda v něm je natolik kvalitní, že se dá i pít. Okolí jezera vybízí k mnoha výletům, například k farnímu kostelu sv. Pavla nebo do lázeňského městečka Bad Aussee. Podvodní svět jezera je velmi oblíbený u potápěčů a rybářů, suchozemce může zlákat naučná geo stezka.

Více informací
Termální lázně Bad Ischl
Termální lázně Bad Ischl
Vyhlídka Five Fingers (Pět prstů)
Vyhlídka Five Fingers (Pět prstů)
Jezero a město Hallstatt
Jezero a město Hallstatt