Vydejte se do hotelu Solina Resort & Spa ***, kde si odpočine vaše tělo i mysl. K dispozici budete mít wellness centrum se saunovými rituály, pochutnáte si na regionálních specialitách díky polopenzi i kulinářským akcím a můžete se zapotit v hotelovém fitness centru, nebo se vydat na procházku a obdivovat krásu jezera Myczkow.

O ubytování

Hotel Solina Resort & Spa *** najdete v lůnu polské přírody, u pohoří Bieszczady a Myczkowského jezera. Skvělé umístění zaručuje, že bude v okolí hotelu vždy co dělat, bez ohledu na roční období.

V zimě můžete vyrazit do některého z nedalekých lyžařských středisek. Nejblíže leží areál Lesko-Ski ve Weremieniu (7 km) se dvěma sjezdovkami o celkové délce 1 430 m. Pro náročnější lyžaře jsou zde lyžařské vleky Laworta a Gromadzyń a sjezdovky o celkové délce přes 10 km v Ustrzyki Dolne (20 km).

V teplejších měsících se vydejte objevovat okolní krajinu. Na dosah máte hned několik přírodních rezervací - Koziniec (2,4 km), Nad Jeziorem Myczkowieckie (7,8 km), Przełom Sanu u Grodzisku (650 m) a Bobry w Uhercach (3,7 km). Za návštěvu stojí také kamenolom v Bóbrce (3 km), ze kterého budete mít výhled na Myczkowieckie a Solińskie jezera i na malebné pohoří Bieszczady.

V okolí hotelu najdete rozsáhlou síť cyklotras o celkové délce cca 2 000 km. Mezi nejznámější patří mezinárodní trasa Stezka dobrého vojáka Švejka. Oblast Bieszczadského národního parku je proslavená chovem huculských koní, navštívit tak můžete i hřebčín v Myczkowcích (2,3 km).

Kde budete spát?

Ubytovaní budete v komfortně zařízených dvoulůžkových a třílůžkových pokojích. Na všech pokojích najdete vlastní koupelnu se sprchou, televizi a WiFi připojení. Některé pokoje mají také balkon (nelze garantovat).

  • Dvoulůžkové pokoje měří cca 14-16 m² a jsou vybaveny dvěma oddělenými lůžky (na vyžádání je možné umístit lůžka k sobě). Tyto pokoje neumožňují přistýlku.

  • Třílůžkové pokoje jsou podstatně větší, měří 30 m², navíc zde najdete třetí lůžko vhodné pro dítě či třetí dospělou osobu.

Na čem si pochutnáte?

Nedostatku kulinářských zážitků se v tomto hotelu opravdu bát nemusíte, rovnou v hotelu totiž najdete restauraci i kavárnu. V restauraci U Wodnika si pochutnáte zejména na lokální kuchyni, čekají na vás ale i různé tematické večery.

Kde budete relaxovat?

Součástí hotelového komplexu je i wellness centrum. Zde se můžete prohřát v sauně i zúčastnit některého ze saunových rituálů. K dispozici vám bude také hydromasážní vířivka či relaxační zóna. To vše můžete doplnit některou z nabídky masáží nebo kosmetických procedur. K aktivnější relaxaci poslouží bazén a pokud si chcete opravdu "dát do těla", navštivte také hotelové fitness studio.

Cestujete s dětmi?

Děti se mohou do sytosti vyřádit nejen venku v přírodě a v hotelovém bazénu, je tu pro ně připravené také dětské hřiště a dětský koutek.

Hotel Solina Resort & Spa ***

Hotel Solina Resort & Spa ***

Myczkowce k/Soliny; , Uherce Mineralne
Polsko

Provozuje společnost:
Elbest Sp. z o.o. IČ: 592141800


+48 134 618 031

recepcja@hotelsolina.eu

Check In
od 16:00
Check Out
do 12:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování za 4 €/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Lyžárna
Fitness
Konferenční místnost
Přednáškový sál
Fén
Wellness
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,6 km
Vzdálenost od jezera
50 m
Zastávka
100 m
Sjezdovka
7 km
Běžkování
17,6 km