Vyrazte na dovolenou do Polska, ubytujte se v Hotelu Burkaty *** a užijte si nádhernou přírodu polských Tater, písečnou pláž na břehu řeky a okolí plné zajímavých výletních cílů. Čeká na vás také polopenze plná regionálních produktů a úžasný relax ve wellness zóně se saunami a vířivkou.

O ubytování

Hotel Burkaty *** se nachází v obci Białka Tatrzańska nedaleko Tatranského národního parku a slovenských hranic. Resort je přímo na břehu řeky Białka a užijete si zde nádhernou dovolenou v každém ročním období.

Patříte mezi nadšené lyžaře? K největšímu ski areálu v okolí, Kotelnica Białczańska, to budete mít jen 1 km. Najdete zde sjezdovky pro začátečníky i pokročilé a snow park pro milovníky adrenalinu. Otestovat můžete také ski areály Jurgów Ski (10,1 km), Rusiński Wierch (6,3 km), Koziniec Ski (6,9 km) a Czorsztyn Ski (24,1 km). Ve městě na vás čekají i dvě velká kluziště o celkové ploše téměř 1 000 m² a v okolí vede celá řada udržovaných běžkařských stop.

V létě si užijete túry a cyklovýlety krásnými horskými soutěskami a hustými lesy. Vyrazit můžete třeba k Czorsztynskému jezeru (19,4 km) a jezeru Morskie Oko (27 km), na vrcholy Rysy (38,4 km), Kasprowy Wierch (26,2 km) a Świnica (27,6 km) nebo soutěskou Chochołowska (28 km). Užijete si jistě i návštěvu nedalekého městečka Zakopane (19 km) s tradiční tržnicí a lanovkou na horu Gubałowka. Odpočinout si pak můžete v termálních lázních Terma Bania, vzdálených jen čtvrt hodiny chůze od hotelu.

Na svých výletech můžete poznávat i místní kulturu a historii. Navštivte zámek Dunajec (21,2 km), který podle legend ukrývá bájný poklad Inků, nebo se vydejte do vesnice Czorsztyn (9 km), kde najdete nejen zříceninu hradu, ale také stále živoucí tradici plavby na gondolách "Czorsztynianka". Velkým lákadlem je i kostel v obci Dębno Podhalańskie (11 km), zapsaný na seznamu památek UNESCO.

Kde budete spát?

Přivítá vás jeden z 25 útulných pokojů s interiérem v dobovém stylu a stylovým nábytkem. Pokoj je může být vybavený dvoulůžkovou postelí nebo oddělenými jednolůžky, k dispozici budete mít také vlastní koupelnu s fénem na vlasy, telefon a WiFi připojení. Většina pokojů má navíc vlastní balkon s dechberoucím výhledem na horské svahy.

Na čem si pochutnáte?

Restaurace hotelu se specializuje na tradiční polskou a evropskou kuchyni, připravenou z autentických, regionálních surovin. Dáte si rybu ulovenou v horské řece, poctivou polévku podle babiččina receptu nebo voňavý domácí koláč?

Kde budete relaxovat?

Po dni stráveném na túře nebo na svahu nenajdete lepší místo k odpočinku než wellness zónu. Ta je vybavená horkou finskou saunou, parní lázní a vířivkou s hydromasáží. Navíc si můžete dopřát i relaxační masáž či jinou proceduru.

Něco navíc

V teplých dnech si navíc užijete odpočinek na venkovní písečné pláži se slunečníky a lehátky na břehu řeky Białka. Najdete zde také volejbalové hřiště, dětské hřiště a venkovní posilovnu.

Zabavit se můžete také uvnitř hotelu, při hře bowlingu nebo kulečníku.

V zimě je pro hosty k dispozici úschovna lyží.

Pensjonat Burkaty ***

Pensjonat Burkaty ***

Środkowa 252A , Białka Tatrzańska
Polsko

Provozuje společnost:
Marcin Burkat IČ: 526570983


+48 18 26 553 50

recepcja@burkaty.pl

Check In
od 16:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 9 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 4 €/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Dětské hřiště
Lyžárna
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,7 km
Zastávka
100 m
Aquapark
0,5 km
Sjezdovka
0,5 km
Běžkování
1 km

Tipy na výlet

Polské Tatry

Polské Tatry Tip na výlet

Polské Tatry patří mezi majestátní skvost a mají co nabídnout každému, kdo do nich zavítá. Leží zde nejvyšší polská hora - Rysy (2.499 m). Každého návštěvníka zde čeká dobrodružství spojené s objevováním přírodních krás. Narozdíl od slovenských Tater zde neprobíhají sezónní uzávěry chodníků, jediné omezení pro turistiku je tedy počasí.

Jaké jsou skvosty polských Tater?

  • Zakopané
  • Czarny staw pod Rysami
  • Kasprowy wierch
  • navštivte také vodopád Siklawica nebo Morskie Oko - největší pleso, které leží na polské straně. Pleso je přístupné pěšky po celý rok.

Pro nadšence pěší turistiky a horolezeckých aktivit je správnou volbou vyhledávaná Dolina Gąsienicowa. Nezapomenutelný zážitek ve vás zanechá návštěva národního polského vrchu Giewont, se kterým je spjata legenda.

Více informací
Zakopane
Zakopane
Gubałówka
Gubałówka
Jezero Czorsztyńskie
Jezero Czorsztyńskie