Užijte si historický Krakov s nádechem luxusu v Qubus Hotelu Kraków ****, odkud to budete mít blízko ke všem hlavním památkám. Těšte se také na bohaté snídaně a neomezený vstup do bazénu, vířivky, sauny a posilovny.

O ubytování

Qubus Kraków Hotel **** se nachází v centru města Krakov jen pár kroků od řeky Visly. Nabízí komfortní ubytování s nádherným výhledem na Staré město, které je památkou UNESCO. K nejvýznamnějším krakovským pamětihodnostem je to z hotelu doslova pár kroků. Vydejte se na hrad Wawel (2 km), Hlavní náměstí (2 km) s radniční věží a kamennou tržnicí Sukiennice či do starobylé židovské čtvrti Kaziměř (500 m). V okolí najdete plno vynikajících restaurací, kaváren a čokoládoven. Velmi oblíbeným turistickým cílem je také zoologická zahrada (9 km). V prosinci se Hlavní náměstí promění v adventní městečko, kde se konají jedny z nejkrásnějších vánočních trhů celé Evropy. Krakov je ideální výchozí bod pro výlet k dalším dvěma památkám UNESCO. Během svého pobytu nezapomeňte navštívit královské solné doly Wieliczka a Bochnia (16 km). Pro otrlejší povahy doporučujeme koncentrační tábor Osvětim (70 km).

Kde budete spát?

Těšte se na ubytování v jednom ze 195 moderních, plně klimatizovaných pokojů s výhledem na ulici nebo na řeku Visla. Interiér pokojů je laděný do pestrých barev, v každém budete mít k dispozici WiFi připojení a vlastní koupelnu.

Dvoulůžkový pokoj (17 m²) je vybavený dvoulůžkovou postelí (180x200 cm), televizí s plochou obrazovkou, psacím stolem, sadou na přípravu kávy a čaje, trezorem a minibarem. V koupelně najdete sprchový kout nebo vanu a fén na vlasy.

Rodinný pokoj 3+0 je příjemnou variantou, pokud cestujete s dítětem do 16,9 let a chcete si dopřát dostatek komfortu. Ve skutečnosti jde o 1 dvoulůžkový a 1 jednolůžkový pokoj, v každém pokoji tak budete mít vlastní koupelnu, televizi a vše důležité vybavení. Pokoje nejsou nijak propojené, budou ale umístěné vedle sebe nebo v těsné blízkosti.

Rodinný pokoj 4+0 je prakticky stejná varianta jako Rodinný pokoj 3+0, pouze v tomto případě jde o 2 dvoulůžkové pokoje umístěné blízko sebe, které tak pohodlně ubytují i rodinu se 2 dětmi do 16,9 let. Vybavení obou pokojů zůstává standardní, tedy koupelna, televize, set na přípravu kávy a čaje aj.

Na čem si pochutnáte?

Každé ráno začnete opravdu bohatou snídaní ve formě bufetu. Těšit se můžete na široký výběr teplých i studených pokrmů připravených z těch nejkvalitnějších čerstvých surovin pocházejících převážně od místních farmářů. Velké oblibě se těší například snídaňové waffle. Pestrá nabídka dále obsahuje sezónní ovoce a zeleninu, zdravé potraviny a domácí sýry, uzeniny, pečivo i zákusky. V hotelové restauraci s výhledem na řeku Vislu je dále možné objednávat delikatesy z jídelního lístku vytříbených specialit. Perfektním místem k posezení u koktejlu či výběrové kávy je Torino Paninoteka&Bar a také útulný Piano Bar After Work.

Kde budete relaxovat?

Toužíte po dokonalé relaxaci v luxusním prostředí? Potom zavítejte do wellness, kde si odpočinete v bazénu, vířivce, sauně či páře. Wellness navíc nabízí úžasný výhled na Staré město. Pokud se chcete spíše protáhnout, k dispozici je posilovna.

Qubus Hotel Kraków ****

Qubus Hotel Kraków ****

ul. Nadwiślańska 6 , Kraków
Polsko

(+48 12) 374 5 100

krakow@qubushotel.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 12:00
Domácí mazlíček
za 10 €/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování za 18 €/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Restaurace
Fitness
Minibar
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2,2 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
7,1 km