Ubytujte se v klasicistním zámečku kousek od polské Vratislavi. V Orient Palace Hotelu *** se můžete těšit na wellness s bazénem a saunou, lahodnou polopenzi i slevu na masáže. Prožijte svou vysněnou dovolenou v jednom z nejkrásnějších měst Polska.

O ubytování

Orient Palace Hotel *** se nachází v poklidném městečku Bielany Wrocławskie, jen kousek od nádherné historické Vratislavi. Svým hostům nabízí ubytování v budově klasicistního zámku s jedinečnými interiéry v orientálním stylu. Ve Vratislavi najdete unikátní architekturu, spoustu církevních staveb, romantické parky a dokonce i slavné říční ostrovy. Malebnému Hlavnímu náměstí – Rynku (12 km) dominuje překrásná gotická radnice a v zimě se zde konají vyhlášené vánoční trhy. Nejnavštěvovanější památkou Vratislavi je Racławické panorama (12 km), což je ohromná malba na plátnech o velikosti 15 × 114 metrů. Za návštěvu rozhodně stojí také vratislavská zoologická zahrada (14 km) s moderními pavilony a především jedinečným Afrykariem.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v komfortním dvoulůžkovém pokoji Standard vybaveném elegantním koloniálním nábytkem z indického dřeva. Vyspíte se na pohodlných prostorných postelích s antialergickými přikrývkami a polštáři. Všechny pokoje jsou vybaveny LCD televizí, WiFi připojením, telefonem, pracovním stolem a vlastní mramorovanou koupelnou se sprchou, fénem a toaletními potřebami.

Pokud byste zatoužili po prostornějším pokoji, můžete sáhnout po variantě Superior, která nabízí veškerou výbavu typu Standard, ale zároveň je dovybavená minibarem a rychlovarnou konvici.

Pokoj Family je určen pro větší počet výletníků nebo pro rodiny s dětmi. Pohodlí si uděláte ve dvou manželských postelích a užijete si veškerého komfortu a vybavení jako u pokoje Standard.

Na čem si pochutnáte?

Nechte se přenést do světa jedinečných chutí a vůní. Těšte se na vynikající pokrmy ovlivněné tím nejlepším z indické a polské kuchyně. Najdete zde také oblíbené pokrmy evropské či mezinárodní kuchyně. Velký důraz je kladen na pečlivě vybrané lokální a sezónní suroviny. V moderní hotelové restauraci se podávají bohaté snídaně a večeře ve formě bufetu.

Kde budete relaxovat?

Po náročném dnu není nic lepšího než si odpočinout v hotelovém wellness. K odpočinku si vyberte parní nebo finskou saunu. Nebo si zaplavete v bazénu s nechlorovanou vodou, která je maximálně šetrná k vaší pokožce i očím? Zpříjemnit den si vždy můžete také profesionální ajurvédskou masáží.

Orient Palace Hotel ***

Orient Palace Hotel ***

ul. Kłodzka 14 , Bielany Wrocławskie
Polsko

(71) 333 55 66

recepcja@orientpalace.pl

Check In
od 15:00
Check Out
do 12:00
Domácí mazlíček
za 40 Zł/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Restaurace
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
12 km
Zastávka
0,3 km