Vydejte se na dovolenou do Jeseníků, kde je stále co dělat. Objevte Praděd, Šerák nebo Rejvíz. Máte rádi turistiku? Na dosah je hned několik krásných stezek. Dáváte přednost relaxu? Navštivte Priessniztovy léčebné lázně. V útulném Hotelu Zlatý Chlum *** vás čekají snídaně formou bufetu, chutné večeře a welcome drink.

O ubytování

Vydejte se za krásami Jesenicka a ubytujte se v Hotelu Zlatý Chlum *** 3 minuty autem od krásného lázeňského města Jeseník. Navštivte v Jeseníku Priessniztovy léčebné lázně, projděte se po kolonádě či balneoparku až k Priessniztově hrobce či muzeu.

V Jeseníkách se nebudete nudit v žádném ročním období. V okolí najdete řadu výletních míst, ať už se jedná o města nebo vrcholy hor. Ze zajímavých míst můžeme doporučit Adrenalin park Jeseník (2,9 km) či sjezdovku Miroslav (10 km). Další oblíbené ski areály najdete v Ostružné (20 km), v Bělé pod Praděden (14 km) či na Velkém Klínovci (20 km).

Kde budete spát?

Hotel nabízí prakticky zařízené pokoje s TV s plochou obrazovkou, psacím stolem, telefonem a vlastní koupelnou se sprchou. Pro nejmenší je možnost zapůjčení dětské postýlky.

Na čem si pochutnáte?

V příjemné restauraci ochutnáte zejména tradiční české pokrmy, ale i lahůdky ze zahraničí včetně rybích specialit. Součástí restaurace je dětský koutek a hotel umožňuje i zapůjčení dětské židle. Na nabídku kvalitních vín se můžete těšit v hotelové vinárně.

Kde budete relaxovat?

Hostům je dále k dispozici sauna s odpočívárnou a fitness.

Hotel Zlatý Chlum ***

Hotel Zlatý Chlum ***

Jánského 7 , Česká Ves
Česká republika

Provozuje společnost:
Hotel Zlatý Chlum s.r.o. IČ: 06321828


+420 584 492 911

info@hotel-zlatychlum.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 100 Kč/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Lyžárna
Fitness
Půjčovna kol
Baby friendly
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
5 km
Vzdálenost od lázní
11 km
Zastávka
0,2 km
Sjezdovka
8,7 km
Běžkování
8,7 km

Tipy na výlet

Jeseníky

JeseníkyTip na výlet

Takzvanou Jesenickou oblast na severu Moravy tvoří nejvyšší moravské pohoří Hrubý Jeseník spolu se svým podhůřím Nízkým Jeseníkem, Kralickým Sněžníkem a Rychlebskými horami. Chráněná krajinná oblast Jeseníky však zahrnuje pouze Hrubý Jeseník s přilehlou Hanušovickou a Zlatohorskou vrchovinou. Nejvyšším a nejznámějším bodem Jeseníků je Praděd s výškou 1 491 m n.m. Tyto krásné hory nabízí uprostřed podmanivé přírody s čistým vzduchem stovky značených tras pro pěší i cyklisty, najdete tu ale také vyhlášená zimní střediska, lázně, relaxační centra i památky.

Největší lákadla Jeseníků:

  • Praděd
  • Přečerpávací vodní elektrárna Dlouhé Stráně
  • Karlova Studánka

Při svých procházkách byste ale neměli minout ani vrcholy Petrovy kameny či Keprník, chaty na Červenohorském sedle, Ovčárnu, vodopády Bílé Opavy a rašeliniště Skřítek či Rejvíz.Pokud do Jeseníků míříte spíše za odpočinkem, navštivte třeba Termální lázně ve Velkých Losinách (kde si můžete zároveň udělat prohlídku Muzea papíru) a v Jeseníku či Balneopark Priessnitzovy lázně.

Více informací
Přečerpávací vodní elektrárna Dlouhé Stráně
Přečerpávací vodní elektrárna Dlouhé Stráně
Stezka v oblacích Dolní Morava
Stezka v oblacích Dolní Morava
Jesenické koupaliště a wellness
Jesenické koupaliště a wellness