Vypravte se na parádní aktivní dovolenou do Jeseníků! Penzion Pepovka nabízí ubytování pro páry, skupiny i rodiny s dětmi. Pochutnáte si na výtečné polopenzi a užijete si odpočinek v privátním wellness s vířivkou a saunou. Celoročně je navíc otevřen vyhřívaný bazén s mořskou vodou. Náležitě odpočatí můžete vyrazit na výlet nebo za dobrodružstvím, třeba do nedalekého Adrenalin Parku.

O ubytování

Horský Penzion Pepovka se nachází v CHKO Hrubý Jeseník. Z tohoto klidného místa s výjimečnou atmosférou obklopeného přírodou budete mít na dosah všechny krásy Jeseníků. Jen 400 metrů od penzionu se nachází lyžařská sjezdovka Filipovice, což oceníte zejména v zimním období. Náročnější lyžaři potom mohou otestovat třeba Ski areál Červenohorské sedlo (6,9 km) se 12 sjezdovkami různých obtížností, včetně kilometrové freeridové černé trasy.

Aktivnějšího vyžití se nemusíte vzdávat ani v teplejších měsících. Na velké i malé dobrodruhy čeká Adrenalin Park Jeseníky (17,4 km) s lanovým centrem, lukostřelbou, paintballem, adrenalinovou věží, obří houpačkou a dalšími atrakcemi. Hned vedle najdete Ranč Orel, kde si vyzkoušíte jízdu na koni, a vyrazit můžete i do Jeseníku (11 km), zchladit se na místním koupališti s velkými bazény a vodními atrakcemi.

Budete mít samozřejmě i spoustu příležitostí k výletům. Vydejte se třeba k Památníku obětem čarodějnických procesů (1,3 km) nebo za relaxem do Priessnitzových lázní (2,9 km). Projděte si zajímavé naučné stezky – Naučnou stezku Velká Kotlina, stezku Se Skřítkem okolím Pradědu a další. Nevynechte ani kouzelný Rejvíz (20,8 km) s Velkým mechovým jezírkem – největším moravským rašeliništěm. Zdatnější turisté jistě rádi pokoří i samotný Praděd (24,2 km).

Kde budete spát?

Penzion nabízí ubytování v moderních pokojích s novým nábytkem a vlastní koupelnou se sprchovým koutem, WC a fénem na vlasy. K vybavení patří masivní postele s kvalitními matracemi, protihlukové dveře, LCD televize a Wi-Fi připojení.

Na čem si pochutnáte?

V místní restauraci si pochutnáte na poctivé české kuchyni, připravené z kvalitních surovin. V letních měsících je u restaurace otevřená i zahrádka s dětským hřištěm. Pro malé strávníky jsou k zapůjčení také dětské židličky.

Kde budete relaxovat?

Odpočinek si dopřejete v privátním wellness centru. Čeká na vás vířivka, finská sauna a infra sauna. Celoročně je v provozu také vyhřívaný krytý bazén se slanou vodou (30 °C). A pokud se chcete opravdu rozmazlit, objednejte si i relaxační masáž.

Cestujete s dětmi?

Děti se zde nudit rozhodně nebudou! Dětské hřiště s pískovištěm, skluzavkou a trampolínou i dětský koutek s promítáním pohádek pro ně bude k dispozici po celou dobu pobytu.

Něco navíc

Využít můžete také společenskou místnost s krbem a možností promítání, terč na šipky, fotbálek tenisový kurt a víceúčelové hřiště

Penzion Pepovka

Penzion Pepovka

Filipovice 8 , Bělá pod Pradědem
Česká republika

Provozuje společnost:
Vision Travel s.r.o. IČ: 03350711


+420 603 880 888

info@pepovka.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Kolárna
Lyžárna
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1 km
Vzdálenost od lázní
14 km
Zastávka
0,7 km
Sjezdovka
0,4 km
Běžkování
0,4 km

Tipy na výlet

Jeseníky

Jeseníky Tip na výlet

Takzvanou Jesenickou oblast na severu Moravy tvoří nejvyšší moravské pohoří Hrubý Jeseník spolu se svým podhůřím Nízkým Jeseníkem, Kralickým Sněžníkem a Rychlebskými horami. Chráněná krajinná oblast Jeseníky však zahrnuje pouze Hrubý Jeseník s přilehlou Hanušovickou a Zlatohorskou vrchovinou. Nejvyšším a nejznámějším bodem Jeseníků je Praděd s výškou 1 491 m n.m. Tyto krásné hory nabízí uprostřed podmanivé přírody s čistým vzduchem stovky značených tras pro pěší i cyklisty, najdete tu ale také vyhlášená zimní střediska, lázně, relaxační centra i památky.

Největší lákadla Jeseníků:

  • Praděd
  • Přečerpávací vodní elektrárna Dlouhé Stráně
  • Karlova Studánka

Při svých procházkách byste ale neměli minout ani vrcholy Petrovy kameny či Keprník, chaty na Červenohorském sedle, Ovčárnu, vodopády Bílé Opavy a rašeliniště Skřítek či Rejvíz. Pokud do Jeseníků míříte spíše za odpočinkem, navštivte třeba Termální lázně ve Velkých Losinách (kde si můžete zároveň udělat prohlídku Muzea papíru) a v Jeseníku či Balneopark Priessnitzovy lázně.

Více informací
Karlova Studánka
Karlova Studánka
Přečerpávací vodní elektrárna Dlouhé Stráně
Přečerpávací vodní elektrárna Dlouhé Stráně
Stezka v oblacích Dolní Morava
Stezka v oblacích Dolní Morava