Ať už patříte k milovníkům turistiky, památek či relaxu, Nižná nad Oravou vám má co nabídnout! Ubytujte se v Hotelu Arman ***+ a posilnění skvělou polopenzí vyrážejte na parádní výlety po okolí. Prozkoumejte třeba okolní přírodní parky nebo Oravský hrad. Po dni plném zážitků si můžete zarelaxovat ve wellness, o zábavu se postará také bohatá nabídka vyžití – bowling, stolní tenis aj.

O ubytování

Hotel Arman ***+ se nachází ve slovenském regionu Orava, nedaleko polských hranic a v obklopení chráněných oblastí. CHKO Horná Orava, Tatranský národní park, Malá Fatra, Velká Fatra... to vše budete mít na dosah. V okolí je navíc nespočet příležitostí k pěším i cyklovýletům po přírodních krásách a historických památkách.

Udělejte si výlet k Brestovské jeskyni či na Sivý vrch, projděte naučný chodník Zverovka, nebo vyrazte k Roháčskému vodopádu, do Kvačianské doliny, k Ťatliakovu jezeru nebo pokořit Skorušinské vrchy. Pokud vás zajímá historie regionu, navštivte Muzeum oravskej dediny, nebo navštivte Oravský hrad.

V zimě můžete využít hned několik lyžařských středisek v okruhu cca 30 km. Blízko budete mít například Ski Park Kubínska hoľa, který patří k největším a nejoblíbenějším na Oravě a nabídne celkem 14 sjezdovek různých obtížností. Vyzkoušet můžete také menší ski areály Ski Park Racibor Oravský Podzámok, Ski Zuberec - Janovky a Milotín.

Po dni stráveném na výletech či na sjezdovce se můžete odměnit zábavou a relaxem v aquaparku. Nedaleká Meander Thermal Oravice se navíc pyšní blahodárnou termální vodou. Na horké termální bazény narazíte také v polských lázních Chochołowskie Termy nebo Aquaparku Bešeňová. Spoustu vodních atrakcí si zase užijete v obřím aquaparku Tatralandia a v létě na přehradě Liptovská Mara.

Na čem si pochutnáte?

V útulném prostředí restaurace si pochutnáte na nejrůznějších specialitách šéfkuchaře z lahodného telecího, jehněčího či vepřového masa, vynikajících dezertech i pokrmech tradiční slovenské kuchyně.

Kde budete relaxovat?

V hotelovém wellness centru si užijete relax v bazénu a v hydromasážní vířivce. Na milovníky saunování zde čeká finská sauna a infrasauna, využít můžete také odpočívárnu s lehátky a slaměnými matracemi. Na výběr budete mít také z pestré nabídky masáží. Užít si můžete také posezení u živé hudby a voňavé kávy.

Něco navíc

Zapojte se také do nejrůznějších aktivita. Součástí hotelu je kompletně zařízené fitness centrum s trenažery a posilovacími stroji, stolní tenis, kulečník či bowlingové dráhy.

Hotel Arman ***+

Hotel Arman ***+

Nová Doba 1000 , Nižná nad Oravou
Slovenská republika

Provozuje společnost:
Tbest, s. r. o. IČ: 52977099


+420 558 000 298

info@travelking.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 20 €/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Lyžárna
Fitness
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Fén
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,3 km
Vzdálenost od jezera
13,1 km
Zastávka
0,8 km
Aquapark
33,5 km
Sjezdovka
1,4 km
Běžkování
29 km

Tipy na výlet

Národní park Malá Fatra

Národní park Malá Fatra Tip na výlet

Malá Fatra je učiněný turistický ráj, ve kterém lze podnikat překrásné, více nebo méně náročné túry. Bezesporu nejnamáhavější z nich je velice atraktivní hřebenovka. O Malé Fatře se tvrdí, že má v sobě trochu z každého koutu Slovenska. Mnoho lidí je dokonce přesvědčeno, že se tu nachází nejhezčí slovenský vrchol, kterým je Veľký Rozsutec. Velice oblíbeným je též nejvyšší vrchol Malé Fatry - Veľký Kriváň. Nejen tyto dva, ale i mnohé jiné vrcholy nabízejí za dobré viditelnosti překrásné výhledy na Velkou Fatru, Západní Tatry, Chočské vrchy a další pohoří.

Více informací
Jánošíkove diery
Jánošíkove diery
Oravská galerie
Oravská galerie
Oravský hrad
Oravský hrad