Objevte přírodní u kulturní krásy slovenského pohraničí – vydejte se do Vily Zuberec a užijte si skvělé výlety, na které budete vyrážet z krásného, moderního apartmánu. Pokud se chcete opravdu rozmazlit, dopřejte si také relax ve wellness, které najdete přímo v areálu. K dispozici navíc budete mít úschovnu kol a pro děti je připravený dětský koutek.

O ubytování

Vila Zuberec se nachází ve slovenském regionu Orava, nedaleko polských hranic a v obklopení chráněných oblastí. CHKO Horná Orava, Tatranský národní park, Malá Fatra, Velká Fatra... to vše budete mít na dosah. V okolí je navíc nespočet příležitostí k pěším i cyklovýletům po přírodních krásách a historických památkách.

Udělejte si vycházku k Brestovské jeskyni (3,6 km) či na Sivý vrch (6,5 km), projděte naučný chodník Zverovka (7,8 km), zdatnější turisté mohou vyrazit i k Roháčskému vodopádu (11,8 km), do Kvačianské doliny (12,4 km), k Ťatliakovu jezeru (12,7 km) nebo pokořit Skorušinské vrchy (15 km). Pokud vás zajímá historie regionu, navštivte Muzeum oravskej dediny (3,8 km), nebo si udělejte delší výlet na Oravský hrad (28,2 km).

V zimě využijte ski areály v okolí, nejblíže najdete Ski centrum Zuberec-Janovky (850 m) se 7 sjezdovkami, vhodnými hlavně pro začátečníky a středně pokročilé lyžaře. Ti zkušenější mohou vyrazit do lyžařského střediska Roháče-Spálená (9,1 km), kde čeká 8 sjezdovek všech obtížností, včetně černých. Vyzkoušet můžete také Ski centrum Uhliská (10,5 km), Skipark Meander Oravice (12,4 km) a další lyžařské areály.

Po dni stráveném na výletech či na sjezdovce se můžete odměnit zábavou a relaxem v aquaparku. Ten nejbližší – Meander Thermal Oravice (12,4 km) se navíc pyšní blahodárnou termální vodou. Na horké termální bazény narazíte také v polských lázních Chochołowskie Termy (29,2 km) nebo Aquaparku Bešeňová (35,4 km). Spoustu vodních atrakcí si zase užijete v obřím aquaparku Tatralandia (30,5 km) a v létě na přehradě Liptovská Mara (28,4 km).

Kde budete spát?

Přivítá vás opravdu krásný, moderně vybavený apartmán s veškerým komfortem. K dispozici budete mít vlastní koupelnu se sprchovým koutem nebo vanou, plně vybavený kuchyňský kout (varná deska, rychlovarná konvice, chladnička, mikrovlnka...), satelitní televizi a WiFi připojení.

  • Studio nabídne plochu 27,6 m² a vlastní balkon nebo terasu (2,5-6,5 m²) vyspíte se zde na manželské posteli s možností výsuvné přistýlky a k dispozici budete mít také jídelní stůl a úložné skříně.

  • Apartmán Superior je velký 67 m² a patří k němu balkon či terasa o ploše 10-17 m². Skládá se z ložnice s manželskou postelí, pokoje s palandou a obývacího pokoje s rozkládací pohovkou a jídelním stolem.

Na čem si pochutnáte?

Ubytování nemá vlastní restauraci, můžete ale otestovat oblíbenou kavárnu Little Paddock (41 m) s kvalitní nabídkou kávy a výtečným občerstvením, či jiné podniky v okolí.

Kde budete relaxovat?

Součástí vily je také moderní wellness centrum s finskou saunou, infrasaunou a hydromasážní vířivkou, kde si můžete po nabitém dni skvěle odpočinout.

Cestujete s dětmi?

Pro děti je připravený roztomilý dětský koutek s hračkami a posezením pro rodiče.

Něco navíc

Sportovci mohou využít úschovnu lyží, kol a dalšího vybavení.

Vila Zuberec

Vila Zuberec

Nad Vrškami 867/1 , Zuberec
Slovenská republika

Provozuje společnost:
VILA ZUBEREC, s. r. o. IČ: 53420772


+421 911 06 06 77

info@vilazuberec.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 15 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Dětský koutek
Kolárna
Lyžárna
Minibar
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,3 km
Vzdálenost od jezera
21,5 km
Zastávka
0,6 km
Aquapark
30,7 km
Sjezdovka
0,9 km
Běžkování
0,9 km

Tipy na výlet

Národní park Malá Fatra

Národní park Malá Fatra Tip na výlet

Malá Fatra je učiněný turistický ráj, ve kterém lze podnikat překrásné, více nebo méně náročné túry. Bezesporu nejnamáhavější z nich je velice atraktivní hřebenovka. O Malé Fatře se tvrdí, že má v sobě trochu z každého koutu Slovenska. Mnoho lidí je dokonce přesvědčeno, že se tu nachází nejhezčí slovenský vrchol, kterým je Veľký Rozsutec. Velice oblíbeným je též nejvyšší vrchol Malé Fatry - Veľký Kriváň. Nejen tyto dva, ale i mnohé jiné vrcholy nabízejí za dobré viditelnosti překrásné výhledy na Velkou Fatru, Západní Tatry, Chočské vrchy a další pohoří.

Více informací
Oravský hrad
Oravský hrad
Muzeum oravské dědiny Zuberec - Brestová
Muzeum oravské dědiny Zuberec - Brestová
Liptovská Mara
Liptovská Mara