Zasloužený relax si dopřejte v termálních lázních Spa Aphrodité v Rajeckých Teplicích. Ubytujete se v Penzionu Marco jen 200 metrů od termálů a získejte slevu na vstup. V ceně je také snídaně či polopenze a penzion má vlastní restauraci s pizzerií.

O ubytování

Penzion Marco se nachází v centru Rajeckých Teplic jen 200 metrů od vyhlášených lázní Spa Aphrodite. Pokud budete chtít dovolenou strávit trochu aktivněji, než jen relaxem v lázních, určitě si projděte zajímavou Naučnou stezku Stratený Budzogáň, zajděte si na lehkou túru s nádherným výhledem na Skalky, či si prohlédněte rodný dům Jozefa Gabčíka přímo v Rajeckých Teplicích. V zimě se na lyžovačku vydejte do Rajecké Lesné (12 km) nebo do Čičman (26 km).

Kde budete spát?

Ubytujete se v jednom z 10 pokojů vybavených standardním dřevěným nábytkem, TV a vlastní koupelnou se sprchovým koutem a WC. Na pokoj je možné umístit také přistýlku pro další osobu. Samozřejmostí je také WiFi připojení.

Na čem si pochutnáte?

Ráno se posilníte na snídaních formou bufetu a během dne se můžete v restauraci těšit na nabídku jídel slovenské kuchyně i domácí pizzu.

Penzion Marco

Penzion Marco

R. Súľovského 633 , Rajecké Teplice
Slovenská republika

Provozuje společnost:
Marco RT s.r.o IČ: 36420000


+421 415 49­3 093

info@mlynarka.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Restaurace
Půjčovna kol

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,3 km
Vzdálenost od lázní
0,2 km
Zastávka
0,4 km