Objevte krásu polských Krkonoš! V Penzionu Karkonoski SPA *** na vás čeká výtečná snídaně či polopenze, doplněná neomezeným přísunem nealko nápojů, relax ve wellness s vířivkou a saunami, venkovní vyhřívaný bazén a spousta zábavy pro malé i velké. Navíc budete jen kousek od aquaparku Tropikana a obklopení spoustou skvělých výletních cílů.

O ubytování

Penzion Karkonoski SPA *** se ukrývá v srdci polských Krkonoš, v nádherné oblasti Karpacz, blízko lyžařských vleků i turistických stezek. Díky bohatým možnostem vyžití jde o ideální místo pro milovníky turistiky, rodiny s dětmi i všechny, kteří si rádi užijí ničím nerušený odpočinek v přírodě.

Pokud si rádi dopřejete nějakou tu pěší procházku, vyrazte třeba ke svatyni Wang (650 m), vzácnému dřevěnému kostelu, který do Polska dorazil až z Norska. Navštívit můžete také horské boudy Łomniczka (5,9 km) a Strzecha Akademicka (4 km) nebo pokračujte až na Sněžku (6,8 km) a ke Slezskému domu (5,8 km). Všechny trasy jsou poměrně nenáročné a zvládnete je i s kočárkem.

V zimě si užijete především blízkost malého svahu pro začátečníky (110 m), ale i větších lyžařských středisek v okolí. Vyzkoušet můžete třeba ski areály Winterpol Karpacz (1,3 km), Relax (4,8 km) a Lodowiec (4,6 km). V létě se vyřádíte v lanovém parku Tarzan (1,6 km) a po celý rok můžete využívat aquapark Tropikana (900 m) s bazény, vířivkami a saunami nebo celoroční umělé kluziště (1,6 km).

Kde budete spát?

K ubytování vám poslouží jeden z komfortně vybavených pokojů s vlastní koupelnou se sprchovým koutem nebo vanou. K dispozici budete mít také WiFi připojení, televizi, rádio a malou chladničku.

  • Pokoj Premium (27 m²) je vybavený dvoulůžkovou postelí, malou pohovkou, stolkem s křesly k posezení a psacím stolem.

  • Studio (38 m²) nabídne více prostoru, a hodí se tak zejména pro rodiny. Skládá se z oddělené spací a obývací zóny a kromě dvoulůžkové postele v něm najdete 2 samostatná jednolůžka nebo rozkládací pohovku, posezení a pracovní stůl.

Na čem si pochutnáte?

V útulné, rustikální restauraci si pochutnáte na poctivé domácí kuchyni, včetně čerstvého pečiva a klobásek z vlastní udírny, v nabídce jsou také vegetariánské pokrmy. Během dne si navíc můžete posedět s šálkem kvalitní kávy Laboranta, pražené přímo v penzionu.

Kde budete relaxovat?

V moderní relaxační zóně si skvěle odpočinete ve finské sauně, parní a solné sauně, vířivce s hydromasáží a oddechové místnosti. Dopřát si můžete také masáž či ozdravnou/zkrášlující proceduru, například moderní oxygenoterapii. V létě je k dispozici vyhřívaný venkovní bazén.

Cestujete s dětmi?

V případě pobytu s dětmi můžete využít balíček Bobas – dětskou chůvičku, rychlovarnou konvici, postýlku, vaničku, nočník a schůdky do koupelny, a odlehčit tak vaše zavazadla. V restauraci je k dispozici dětský koutek a vysoké židličky a zapůjčit si v penzionu můžete i nosítka, kočárek na túry či sáňky.

O zábavu pro nejmenší se pak postará dětská herna s hračkami, herní konzolí Xbox a promítáním pohádek, zábavné dílny a workshopy (pečení cukroví, malování aj.) a venkovní hřiště.

Něco navíc

Dospělí si mohou na své vycházky půjčit třeba trekingové hole nebo turistické nesmeky. A zabavíte se i přímo v penzionu, u kulečníku či ping pongu.

Penzion Karkonoski SPA ***

Penzion Karkonoski SPA ***

ul. Karkonoska 20a , Karpacz
Polsko

Provozuje společnost:
Marcin Piaścik IČ: 812530554


+48 512 512 490

pensjonat@karkonoski.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Dětský koutek
Dětské hřiště
Wellness
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2 km
Zastávka
1,5 km
Aquapark
1 km
Sjezdovka
0,6 km
Běžkování
1 km

Tipy na výlet

Polské Krkonoše

Polské Krkonoše Tip na výlet

Polské Krkonoše působí oproti těm na české straně mohutně a strmě. Nalezneme zde ledovcová jezera, vodopády a horská městečka. Za návštěvu určitě stojí Karpacz a jeho okolí. Kousek od města se nachází jezírko ledovcového původu u kterého je krásná horská chata Samotnia.

Co dále navštívit v této oblasti?

  • Dřevěný kostel Wang
  • Hrad Chojnik
  • Vodopád Kamieńczyka
  • Piechowice - sklářská huť Julia
  • Děti ocení návštěvu Parku miniatur v Kowarech nebo westernové městečko nedaleko Karpacze.

Do polského krkonošského národního parku je potřeba zaplatit vstupné. Vstupenky můžete zakoupit na místě nebo i elektronicky.

Více informací
Karpacz
Karpacz
Vodní park Tropikana Karpacz
Vodní park Tropikana Karpacz
Sněžka
Sněžka