Vyrazte na dovolenou do polského městečka Karpacz a užijte si všechna lákadla Krkonoš. Ubytujete se ve Ville Karpacz a v rámci balíčku na vás čeká nejen skvělá polopenze, ale také vstup do aquaparku. U delších pobytů se můžete navíc těšit na podzemní výstavu Tajemství Krkonoš či celodenní výlet po okolních zajímavostech.

O ubytování

Villa Karpacz poskytuje útulné ubytování ve stejnojmenném polském městečku v Krkonoších. Stejně jako většina horských středisek, i toto je v zimě rájem lyžařů, po celý rok vás ale uchvátí krásnou přírodou a různorodými výletními cíli.

Okolí je protkané turistickými stezkami, které můžete zdolávat pěšky nebo na kole. Na výlet se vydejte například na Krkavčí skály (750 m), k vodopádu Dziki (4 km) či k horskému jezeru Malý Staw (7,8 km), na jehož břehu leží nejstarší horská chata v Polsku. Na vlastní oči můžete vidět také unikátní památku – dřevěný kostel Wang (4,7 km), který byl postaven ve 12. století v Norsku a do Polska byl přesunut v 19. století.

Nedaleké lyžařské středisko Winterpol (4,9 km) nabízí skvělé zázemí pro zimní sporty. Svahy Karpacz Ski Areny jsou pak od ubytování vzdáleny pouhých 5,1 km a další skvělé lyžařské areály najdete ve Szklarské Porebě (29,5 km) nebo v české Peci pod Sněžkou (37,6 km). Dokonalý relax po výletech i lyžování zažijete ve vodním parku Tropikana (4,8 km) s mnoha bazény a saunovým světem nebo v aquaparku resortu Sandra SPA (900 m) s 1 000 m² vodní plochy, plaveckým bazénem, tobogány a dalšími atrakcemi.

Kde budete spát?

Přivítá vás moderní, komfortně vybavený dvoulůžkový pokoj o ploše 20 m². K dispozici budete mít manželskou postel nebo 2 oddělená jednolůžka, stolek s židlemi k posezení, psací stůl, malou chladničku, televizi, WiFi připojení a rychlovarnou konvici. Každý pokoj má vlastní koupelnu se sprchovým koutem, WC a fénem na vlasy.

Na čem si pochutnáte?

Stylová restaurace Villy se zaměřuje především na tradiční polská a regionální jídla, budete tak mít ideální příležitost ochutnat to nejlepší, co polské Krkonoše nabízí. Kuchyně vychází vstříc také hostům s bezlepkovou dietou.

Villa Karpacz

Villa Karpacz

M.Skłodowskiej Curie 9A , Karpacz
Polsko

Provozuje společnost:
P.H.U. MARZENA SAŁEK IČ: 020394510


+48 79 051 18 11

rezerwacje@villakarpacz.pl

Check In
15:00 - 22:00
Check Out
8:00 - 11:00
Domácí mazlíček
za 40 Zł/noc
Bezbariérovost
Úplná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Dětský koutek
Minibar
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,1 km
Zastávka
1 km
Aquapark
1,3 km
Sjezdovka
0,8 km

Tipy na výlet

Polské Krkonoše

Polské Krkonoše Tip na výlet

Polské Krkonoše působí oproti těm na české straně mohutně a strmě. Nalezneme zde ledovcová jezera, vodopády a horská městečka. Za návštěvu určitě stojí Karpacz a jeho okolí. Kousek od města se nachází jezírko ledovcového původu u kterého je krásná horská chata Samotnia.

Co dále navštívit v této oblasti?

  • Dřevěný kostel Wang
  • Hrad Chojnik
  • Vodopád Kamieńczyka
  • Piechowice - sklářská huť Julia
  • Děti ocení návštěvu Parku miniatur v Kowarech nebo westernové městečko nedaleko Karpacze.

Do polského krkonošského národního parku je potřeba zaplatit vstupné. Vstupenky můžete zakoupit na místě nebo i elektronicky.

Více informací
Karpacz
Karpacz
Vodní park Tropikana Karpacz
Vodní park Tropikana Karpacz
Stezka v oblacích Świeradów-Zdrój
Stezka v oblacích Świeradów-Zdrój