Užijte si dovolenou plnou relaxace a zábavy v polských Beskydech u lázeňského městečka Rabka-Zdrój. V Rezortu Wyspa Mszanka na vás čeká wellness se zajímavým programem, fitness zóna, kosmetické procedury i masáže. Pochutnáte si na specialitách polské kuchyně a díky skvělé poloze hotelu můžete v létě kdykoliv vyrazit na kola a v zimě třeba na lyže.

O ubytování

Rezort Wyspa Mszanka se nachází v obci Mszana Dolna v polských Beskydech. Poloha hotelu je skvělá pro relaxační i aktivnější dovolenou za každého ročního období.

Pokud vás láká korzování po kolonádě, prohlídka památek a návštěva lázní, vydejte se do nedalekého města Rabka-Zdrój (13,7 km). Zde najdete také zábavní park Rabkoland s několika desítkami atrakcí, včetně horské dráhy, vyhlídkového kola, vikingské vesnice nebo pohyblivých soch.

V zimě zase můžete vyrazit na lyže, nejbližší vleky najdete v obcích Kasina Wielka (6,3 km) a Koninki (10,4 km). Velkým lákadlem je také město Zakopane (50 km) označované jako polské hlavní město zimních sportů. Můžete si zde vyzkoušet třeba skokanský můstek Wielka Krokiew nebo se zamotat ve sněžném labyrintu.

I v teplejších měsících je ale v Zakopanem co dělat. Projděte se ulicí Krupówki, kde ochutnáte desítky polských specialit, podívejte se na tržiště Gubałowka s tradičními výrobky nebo se vydejte lanovkou na vrcholy hor Gubałowka a Butorowy Wierch.

Kde budete spát?

Pokoje typu Superior (16-20 m²) se nacházejí v hlavní budově a mají výhled na řeku nebo do ulice. Kromě komfortního dvoulůžka je součástí vybavení také malá rozkládací pohovka, která může posloužit jako přistýlka pro jednu osobu. Nechybí vlastní koupelna se sprchou, televize, lednice, varná konvice a WiFi připojení.

Apartmány jsou výrazně větší (20-30 m²) a na manželské posteli a rozkládací pohovce ubytují dohromady až 4 osoby. Zbytek vybavení zůstává stejný jako u pokojů Superior, nechybí tedy samostatná koupelna, televize, WiFi připojení aj. Také tyto pokoje mají výhled na řeku či do ulice.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci začnete den chutnou snídaní servírovanou v podobě švédského stolu. Během dne zde můžete posedět s šálkem kávy či jiného nápoje, nebo se vydejte na terasu, ze které můžete obdivovat krásy okolní přírody.

Restaurace se specializuje zejména na polskou kuchyni, lokální jídla, ale i mezinárodní pokrmy, můžete okusit během tříchodové večeře. Po večeři se můžete přidat k různorodé zábavě, v restauraci se například zpívá karaoke nebo tančí na malém parketu.

Součástí hotelu je také pizzerie, kde si jistě vyberete z nabídky pizz a burgerů. Na zahradě potom najdete venkovní gril.

Kde budete relaxovat?

Wellness zóna hotelu zahrnuje 12m krytý bazén, který bývá dějištěm plaveckých lekcí a hodin aqua aerobicu, vířivku pro 6 osob, suchou, parní a infračervenou saunu a relaxační solnou jeskyni.

K dispozici budete mít také kosmetický salón s širokou nabídkou procedur, včetně barvení řas či depilace, nehtový salón specializovaný na manikúru a pedikúru nebo masážní salón, který nabízí relaxační masáže, peelingy, masáže horkými kameny a další.

Cestujete s dětmi?

Kromě bazénu a nejrůznějších organizovaných aktivit děti dobře zabaví také venkovní hřiště s prolézačkami a skluzavkami.

Něco navíc

K zábavě a oddechu vám poslouží billiard, ping-pongový stůl nebo venkovní relaxační zóna s lehátky. Aktivnější jedinci mohou využít půjčovnu kol nebo se vydat do posilovny, ve které se odehrávají také fitness lekce.

Rezort Wyspa Mszanka

Rezort Wyspa Mszanka

Zielona 2 , Mszana Dolna
Polsko

Provozuje společnost:
Wyspa Mszanka sp. z o.o. IČ: 492917384


+48 18 33 19 078

wyspamszanka@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Domácí mazlíček jen po předchozí domluvě
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětské hřiště
Fitness
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Zastávka
0,2 km
Sjezdovka
9,3 km