Užijte si pobyt v Egeru, městě plném bazénů, kostelů a dalších zajímavých památek. Penzion Bacchus *** nabízí ubytování v komfortních pokojích, stravu formou polopenze, vstupenku do lázní dle výběru a k tomu možnost připlatit si vstup do wellness centra nebo některou z masáží. Dítě do 4 let má pobyt s vámi zdarma.

O ubytování

Penzion Bacchus *** stojí ve známém lázeňském městě Eger přímo u proslulé vinařské oblasti "Údolí krásných žen". Zároveň se nachází jen 10 minut chůze od historického centra města s parky a hradem, 10 minut chůze od termálních lázní a 20 minut chůze od pláže blízkého jezera. Užijte si Eger se vším, co nabízí, poznejte některé ze 17 kostelů, vydejte se k místnímu hradu, minaretu ze 17. století nebo prozkoumejte Město pod městem, tedy síť podzemních sklípků. Zajímavá je také zřícenina lázní Valide Sultana, egerská bazilika či arcidiecézní knihovna. Pokud patříte mezi milovníky cyklistiky, také si přijdete na své.

A samozřejmě zavítejte i do místních lázní a bazénů, kterých je zde hned několik. Kouzelné jsou Turecké lázně, které se pyšní nejstarším bazénem vybudovaným už v roce 1610. Dále tu najdete Termální lázně Eger s vnitřním i venkovním areálem, Termální lázně Zsóry a Plovárnu Bitskey Aladár.

Kde budete spát?

Tuto relaxační dovolenou si užijete v dvoulůžkových pokojích Standard s pohodlnými lůžky, televizí, lednicí a koupelnou se sprchovým koutem. Z oken si užijete pěkný výhled na zahradu s dětským hřištěm, anebo do ulice. Za příplatek si můžete vybrat také pokoj Superior či apartmán.

Pokoje Superior jsou v nové budově a nabízejí modernější zařízení, některé mají balkón a klimatizaci. Nechybí plochá TV, vlastní koupelna (u jednoho pokoje dokonce s vířivou vanou) a lednička. Tyto pokoje umožňují také přistýlku.

Apartmány se nacházejí v samostatné budově a každý je rozdělený na předsíň, koupelnu, samostatnou ložnici a obývací prostor s televizí, jehož součástí je i kuchyňský kout s lednicí a dalším vybavením. V obývací části je možné připravit přistýlku.

Na čem si pochutnáte?

Hotelová restaurace podává výborné jídlo maďarské i mezinárodní kuchyně. Za dobrého počasí si jej můžete vychutnat i na terase.

Kde budete relaxovat?

Součástí penzionu je menší wellness centrum, ve kterém si můžete dopřát skvělou relaxaci. Čeká tu na vás finská sauna, pára, solná stěna a relaxační zóna. Za příplatek si dopřejte relaxační masáž od externí masérky.

Cestujete s dětmi?

Součástí hotelu je krásná zahrada, kde děti najdou pískoviště a houpací lavici.

Něco navíc

Pobavit se můžete během kulečníku.

Bacchus Panzió ***

Bacchus Panzió ***

Szépasszonyvölgy utca 29. , Eger
Maďarsko

Provozuje společnost:
BaraTím Kft. IČ: 10-09-024611


+36 36 428 950

bacchuspanzio@t-online.hu

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 3 000 Ft/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 1 500 Ft/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Restaurace

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,5 km
Vzdálenost od lázní
1,8 km
Zastávka
0,2 km