Pohodový pobyt v lázeňském městě Františkovy Lázně zažijete i díky ubytování v Penzionu EM Garni. Ten leží v klidné části města a kromě komfortních pokojů nabízí snídaně formou bufetu, kávu či čaj s dezertem, ale také relaxaci během 3 procedur (masáž, rašelinový zábal a parafínový zábal). Další procedury z nabídky hotelu si užijete s 20% slevou.

O ubytování

Penzion EM Garni se nachází v klidné části Františkových Lázní. Díky šachovnicovému půdorysu a množství empírových a klasicistních budov si v tomto malebném východočeském městě budete připadat jako v pohádce. Architektura přelomu 18. a 19. století se ovšem v tomto případě snoubí s bohatou nabídkou moderních a kvalitních léčebných a lázeňských služeb. Františkovy Lázně jsou dokonce vedle Karlových Varů a Mariánských Lázní na seznamu jedenácti lázeňských měst na Seznamu kulturního dědictví UNESCO.

Ve Františkových Lázních je spousta zeleně a lesoparků, které přímo vybízí k procházkám. Vydat se můžete například k léčivým pramenům, jako je Luisin (1,5 km), Františkův (800 m) nebo Glauberův (2 km). Oblíbeným cílem výletů lázeňských hostů jsou romantické vyhlídky rozhledna Salingburg (3 km) a rozhledna Zámeček (3 km). Novodobou dominantou města je vodní a relaxační svět Aquaforum (2 km) s komplexem bazénů s atrakcemi a wellness centrem. Milovníci přírody by si měli rozhodně udělat výlet do Národní přírodní rezervace Soos (6 km), kterou tvoří rozsáhlá rašeliniště a slatiniště a jejím územím vás provede naučná stezka.

Kde budete spát?

Ubytováni budete ve dvoulůžkovém pokoji typu Standard, který je laděn do světlých barev a vybaven WiFi připojením, televizí, lednicí, balkónem a samozřejmě také vlastní koupelnou se sprchovým koutem.

Na čem si pochutnáte?

Každé ráno si pochutnáte na snídani ve formě bufetu. Dopřát si tu můžete také kávu či čaj a dezert.

Penzion EM Garni

Penzion EM Garni

Mládežnická 4 , Františkovy Lázně
Česká republika

Provozuje společnost:
Petra Čulaková IČ: 17197295


+420 727 834 603

penzionemgarni@seznam.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 100 Kč/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2 km
Vzdálenost od lázní
2,1 km
Zastávka
0,2 km