Podzim nemusí znamenat nudu, pokud víte, jak si ho zpestřit. Útěk z každodenního stereotypu zažijete v Penzionu Javůrek na Vysočině. Zalenošíte si v sauně, navštívíte hrad Pernštejn nebo si zařádíte v aquaparku Jihlava.
Podzim nemusí znamenat nudu, pokud víte, jak si ho zpestřit. Útěk z každodenního stereotypu zažijete v Penzionu Javůrek na Vysočině. Zalenošíte si v sauně, navštívíte hrad Pernštejn nebo si zařádíte v aquaparku Jihlava.

Penzion Javůrek - pohodová a nikým nerušená dovolená na Vysočině ve vesnici roku 2013

Dopřejte si podzimní dovolenou plnou pohody a krásné přírody Českomoravské vrchoviny v penzionu Javůrek na rozhraní CHKO Žďárských vrchů a Železných hor. 

Ten najdete v malebné vesničce Křižánky, která vyhrála ocenění Obec roku 2013. Těšit se můžete na turistiku a objevování spousty zajímavých míst v okolí.

V penzionu najdete apartmány a pokoje s vlastním sociálním zařízením. V apartmánech je navíc také kuchyňka. Pokoje pak ve společných prostorách disponují lednicí, rychlovarnou konvicí a mikrovlnnou troubou.

V penzionu se o vás bude starat přívětivý personál a cítit se tu proto budete skoro jako doma.  Pokud máte rádi klid a chcete si dovolenou nerušeně užít, pak je Penzion Javůrek to správné místo.

Výlety do okolí - aquapark, hrad nebo western

V okolí penzionu najdete spoustu míst, které stojí za návštěvu. Vyrazit proto  můžete třeba právě sem:

  • Aquapark v Jihlavě - tobogány, plavecké bazény, vířivé bazény, vodopády, chrliče vody...Aquapark v Jihlavě nabízí spoustu zábavy. Výlet sem si užijí jak malí, tak i velcí návštěvníci.
  • Devět skal - obdivovat můžete tento nejvyšší vrchol Žďárských vrchů (836 m), který je zároveň přírodní památkou.
  • Žákova hora - vydejte se na tento záhadou opředený kopec o ztracených žácích ze žďárského kláštera, kteří se z návštěvy tohoto vrcholu už nevrátili.
  • Hrad Pernštejn - tento majestátní hrad sídlící na skále vypadá přesně jako z pohádky a je skvělým místem pro odpolední výlet.
  • Westernové městečko Šiklův mlýn - vyzkoušejte, jak to vypadalo na Divokém západě a užijte si spoustu zábavy a dobrodružství mezi pistolníky, lupiči i odvážnými kovboji.

Dovolená je ideální volbou také pro milovníky kol, lesní krajina a asfaltové cesty jsou vhodné pro obdivování okolí z cyklistického sedla.

Penzion Javůrek

Penzion Javůrek

Moravské Křižánky 172 , Křižánky
Česká republika

Provozuje společnost:
Pavel Hudec IČ: 10549668


737 999 310

penzionjavurek@seznam.cz

Check In
Check Out
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování