Moře, víno, památky a úžasná jídla – zkrátka dokonalá dovolená na vás čeká v Barbara Piran Beach Hotelu & Spa Superior ***. Těšit se můžete na komfortní pokoj s balkonem, výtečnou snídani nebo polopenzi a dokonalou lokalitu, ve které vás bude od skvělých památek a dalších atrakcí dělit jen pár minut chůze. Navíc si můžete dopřát relax v hotelovém wellness se saunami a ledovou jeskyní.

O ubytování

Barbara Piran Beach Hotel & Spa Superior *** stojí v malebném městečku Piran, jednom z nejkrásnějších míst Slovinska. Jedinečná architektura a více než 2 600 hodin slunečního svitu ročně dodávají městu italský nádech, díky kterému si vysloužilo přezdívku "slovinské Benátky". Hotel se nachází mezi mořem a jezerem (dokonce jediným jezerem ve Slovinsku, kde se míchá slaná a sladká voda), krásná atmosféra je tak zaručena.

Během pobytu můžete prozkoumávat všechny půvaby města. A že jich je! Vyrazte na Prešernovo nábřeží (1,6 km) plné krásných kaváren, Tartiniho náměstí (1,4 km) s pomníkem slavného houslisty, prohlédněte si slavný dům Benečanka (1,3 km) z 15. století, opředený romantickou pověstí, navštivte minoritský klášter a kostel sv. Františka (1,2 km) s dlouhou historií a bohatou sbírkou uměleckých artefaktů nebo vystoupejte na městské hradby (1,1 km) a vychutnejte si působivý výhled.

Zvídaví mohou navštívit Námořní muzeum Sergeje Mašera (1,5 km), Muzeum podmořských aktivit (1,6 km) nebo Akvárium Piran (1,5 km). Jako suvenýr si kupte některý ze solných výrobků značky Piranske soline, těžba mořské soli je totiž pro toto město typická. Pokud máte dostatek času, zkuste i výlety po okolí. Jedinečným zážitkem bude pohled na Sečoveljske soline (8,8 km) – největší solná pole ve Slovinsku. Více o historii těžby soli, která je pro město Piran typická, se dozvíte v místním muzeu. Za vidění stojí také jedna z nejkrásnějších pláží ve Slovinsku – Měsíční záliv (7,4 km), půvabné městečko Izola (10,4 km) nebo přírodní rezervace Škocjanski zatok (20,1 km).

Moře a pláže

V létě budete mít spoustu příležitostí ke koupání a odpočinku na pláži. Nejblíže k hotelu najdete pláž Fiesa (150 m). Ta je převážně dlážděná a kamenitá, s mělčinou vhodnou i pro děti. Zároveň jde o populární místo ke šnorchlování a potápění, nechybí ani půjčovna sportovního vybavení, stejně jako lehátka a slunečníky k zapůjčení.

Vyrazit můžete také na nedaleké pláže Pacug (950 m) nebo Salinera (2,5 km). Pacug je betonová pláž s molem, Salinera je hlavně oblázková, místy travnatá, s příjemným stínem stromů. Pokud vás lákají písečné pláže, vyrazte do Portorože (5,3 km), jejíž městská pláž se může pochlubit Modrou vlajkou za čistotu prostředí.

Kde budete spát?

Vaším dovolenkovým domovem bude vzdušný dvoulůžkový pokoj s balkonem a výhledem na moře. K vybavení pokoje patří manželská postel nebo 2 jednolůžka, psací stůl, televize, trezor, klimatizace, minibar a koupelna se sprchovým koutem, WC, fénem na vlasy a toaletními potřebami.

Na čem si pochutnáte?

Ve stylové restauraci si pochutnáte na tradičních slovinských receptech v moderním pojetí. V létě si jídlo ještě více užijete na letní terase s působivým výhledem na mořskou hladinu.

V teplých letních dnech si můžete dopřát drobné občerstvení a osvěžující koktejly v Beach baru, k příjemnému večernímu posezení zase poslouží moderní hotelová vinárna s vybranou nabídkou těch nejlepších ročníků.

Kde budete relaxovat?

Chcete si odpočinout a zapomenout na starosti všedních dní? Zavítejte do hotelového wellness centra, kde jsou připravené 2 sauny, ledová jeskyně a masážní salon s bohatým výběrem procedur.

Něco navíc

V hotelu si můžete zapůjčit také jízdní kolo nebo skútr, které v labyrintu úzkých uliček historického města náležitě využijete.

Barbara Piran Beach Hotel & Spa Superior ***

Barbara Piran Beach Hotel & Spa Superior ***

Fiesa 68 , Piran
Slovinsko

Provozuje společnost:
EUROTAS HOTELI d.o.o. IČ: 6618952000


+386 (0)5 617 90 00

booking@eh.si

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 18 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 19 €/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětské hřiště
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Minibar
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,2 km
Vzdálenost od moře
20 m
Zastávka
1,7 km
Aquapark
4,3 km

Tipy na výlet

Město Piran

Město Piran Tip na výlet

Piran, nejkrásnější město na slovinském pobřeží, byl více než 500 let součástí Benátské republiky a poté součástí Rakousko-uherské monarchie, takže většina budov ve starém městě je v barokním nebo secesním stylu. Klikaté dlážděné uličky tohoto přímořského města s italskou, středomořskou atmosférou působí romanticky a historicky. Z věže kostela svatého Jiří, která se tyčí směrem k hlavnímu náměstí ve tvaru mušle, se vám naskytne nádherný výhled na tuto malou šperkovnici a Jaderské moře. Z pozůstatků hradeb Pirani se vám také naskytne úžasný výhled na staré město a Tristijský záliv.

Pláže v Piranu
Pláže v Piranu
Aquarium Piran
Aquarium Piran
 Sečoveljská solná pole
Sečoveljská solná pole