Užijte si přepychový relax ve Vysokých Tatrách, a to v Grand Hotelu Bellevue ****. Získáte celodenní vstupenku do nového wellness centra s bazény, vířivkami a bohatým saunovým světem. Nechybí ani dětské wellness a možnost masáží či jiných procedur.

Grand Hotel Bellevue **** byl prvním ubytovacím zařízením v Československu s vlastním bazénem. Za tu dobu se mnohé změnilo. I dnes se sem však můžete vydat za skvělým odpočinkem. V hotelu je nově vybudované wellness plné různých atrakcí. A navíc se dnes pyšní tím, že jejich bazén je jeden z největších ve Vysokých Tatrách. Není se čemu divit. Bazén je dlouhý 20 m, široký 10 m a hluboký 1,4 m. Teplotu má příjemných 28 °C. Tak co, zaplavete si?

Přímo u bazénu najdete také vířivky s parádní teplotou 36 °C. K dispozici je hydromasážní vířivka a také vířivka s mořskou vodou. Nechybí ani Aqua bar, kde si můžete dát lehkou svačinku nebo nápoj.

Pro rodiny s dětmi je tu dětská wellness část se dvěma bazénky (32 °C) a suchou saunou, která je taktéž určena pro děti.

Pokud se chcete saunovat i vy, zamiřte do saunového světa. Ten je určen jen pro dospělé a jedná se o bezplavkovou zónu. K dispozici vám tu bude bylinková parní sauna se světelnou a zvukovou terapií, klasická finská sauna a také suchá solná sauna. Pořádné osvěžení nabízí ochlazovací bazén, sprchy a ponorná káď. Potěší i ledová jeskyně. A jak velí saunovací postupy, po nahřátí a ochlazení je potřeba relaxovat. Vydejte se proto na horká lehátka (tepidárium), anebo do relaxační místnosti.

Pokud vám během dne ve wellness vyhládne, vydejte se do hotelové restaurace plné slovenských i mezinárodních dobrot.