Zavítejte do Resortu Vila Credo a užijte si všechny krásy Vysokých Tater. Budete jen kousek od nejznámějších vrcholů, ledovcových jezer a dalších atrakcí, které přímo vyzívají k výletům. Den začnete bohatou snídaní formou bufetu a k odpočinku vám poslouží privátní wellness zóna. Příjemným bonusem je láhev vína na pokoji.

O ubytování

Resort Vila Credo se nachází v obci Dolný Smokovec, obklopený nádhernou krajinou Tatranského národního parku a skvělými atrakcemi. Jen 800 m od ubytování najdete Dinopark a Starý Smokovec se světem kouzel Tricklandia, vyhlášenou pozemní lanovkou a dalšími lákadly je vzdálený přibližně 3 km. Do většího města Poprad to potom budete mít nějakých 11 km. Po prohlídce města můžete zavítat za relaxací do AquaCity Poprad.

Zároveň se vám zde rozprostírá svět dechberoucí tatranské přírody, projděte si třeba Křížovou cestu až na Pěknou vyhlídku či Slavkovskou dolinu, vyjděte (nebo se vyvezte lanovkou) ke Skalnatému plesu (9,7 km) a pokud vám nevadí cestovat trochu dál, určitě nevynechte Štrbské Pleso (19,4 km). Zdolat můžete i majestátní tatranské vrcholy, jako je Lomnický štít (9,8 km), Ľadový štít (12,2 km) nebo Gerlachovský štít (10,9 km) – nejvyšší vrchol Slovenska.

Pokud patříte mezi milovníky zimních sportů, tak vás zajisté potěší, že malé lyžařské středisko Pod lesom je vzdálené jen 190 m od ubytování, o kus dál najdete Jakubkovu lúku (4,3 km) a skvělé podmínky pro sportovce všech úrovní nabízí lyžařský areál v Tatranské Lomnici (6,6 km). Pro běžkaře je navíc k dispozici Areál běžeckého lyžování Tatraheim (7,4 km).

Kde budete spát?

Ubytujete se v pohodlném, moderně zařízeném apartmánu, který zahrnuje ložnici s manželskou postelí, obývací pokoj s rozkládací pohovkou, plně vybavený kuchyňský kout a koupelnu se sprchovým koutem nebo vanou. K dispozici budete mít také televizi a WiFi připojení, některé apartmány mají i balkon.

Na čem si pochutnáte?

V resortu se servírují bohaté snídaně formou bufetu, kde si může každý vybrat podle chuti.

Kde budete relaxovat?

Ničím nerušený relax si užijete v privátní wellness zóně s hydromasážní vířivkou, finskou saunou, infrasaunou a komfortními lehátky.

Resort Vila Credo

Resort Vila Credo

Dolný Smokovec 205 , Vysoké Tatry
Slovenská republika

Provozuje společnost:
LJJ s. r. o. IČ: 55295240


+420 558 000 298

info@travelking.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 20 €/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Dětské hřiště
Lyžárna
Minibar
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,4 km
Zastávka
0,5 km
Aquapark
11 km
Sjezdovka
0,2 km

Tipy na výlet

Vysoké Tatry

Vysoké Tatry Tip na výlet

Nejvýznamnější hory na Slovensku každoročně navštíví tisíce turistů. Láká je výstup na nejvyšší horu Slovenska, Gerlachovský štít (2 654,4 m n. m.). Vydat se sem můžete i tehdy, pokud si na adrenalinový výstup zrovna netroufáte - Tatranský národní park můžete projít po stovkách kilometrů turistických stezek a cyklotras.

Co ve Vysokých Tatrách nesmíte vynechat?

  • nejznámější hory Kriváň a Lomnický štít (dostupný i lanovkou)
  • Štrbské pleso či Veľké a Malé Hincovo pleso
  • jízdu pozemní lanovkou ze Starého Smokovce na Hrebienok
  • Tricklandii
  • Bobovou dráhu v Tatranské Lomnici
  • Nedaleké aquaparky Tatralandia a Aquacity Poprad

V zimě vám Vysoké Tatry připraví nezapomenutelný výhled na zasněženou krajinu i bohaté sportovní vyžití. Zalyžujte si například v lyžařském středisku v Tatranské Lomnici, v Ski areálu v Starém Smokovci nebo v Lopušné dolině. Navštívit můžete také expozici zimních sportů v Ski Muzeu.

Více informací
Skalnaté Pleso
Skalnaté Pleso
TrickLandia
TrickLandia
AquaCity Poprad
AquaCity Poprad