Máte rádi halušky? Pak si Bratislavu určitě užijete. V křivolakých uličkách totiž najdete restaurace s výbornou domácí kuchyní. A pokud nechcete vaši dovolenou jenom projíst, vyšlápněte si k Bratislavskému hradu.
Máte rádi halušky? Pak si Bratislavu určitě užijete. V křivolakých uličkách totiž najdete restaurace s výbornou domácí kuchyní. A pokud nechcete vaši dovolenou jenom projíst, vyšlápněte si k Bratislavskému hradu.

Hotel Gaudio*** mezi dvěma metropolemi - užijte si vaši dovolenou v hlavním slovenském městě

Kdo by neměl rád Bratislavu. Město, ve kterém se mísí moderní obchodní centra s dominantou Bratislavského hradu a kde na vás dýchne takřka umělecká atmosféra. 

Pokud chcete mít malebné centrum města během dovolené neustále na dosah, vsaďte na hotel Gaudio*** se strategickou polohou.

Z hotelu Gaudio*** se snadno dostanete autem, městkou dopravou nebo pěšky do samotné historické části metropole. Zároveň je u hotelu zastávka vlaku, který jede přímo do Vídně.

Prostorné pokoje mají vlastní sociální zařízení, plazmovou TV se satelitem a minibar. Součástí hotelu je restaurace s kvalitní domácí kuchyní a také bar s širokou nabídkou nejrůznějších drinků.

Nechybí zde ani wellness centrum, kde najdete finskou saunu, vířivou vanu s hydromasáží, sprchu s tropickým deštěm i oddechový kout. K dispozici je i fitness a máte také možnost doplatit si masáže.

Bratislavská zoo, Vídeň i termální lázně - v Bratislavě a jejím okolí se nikdo nenudí

Za lvem, surikatami nebo dokonce dinosaury vyrazte do bratislavské zoo. Kromě živých zvířat všeho druhu tu totiž najdete i dinopark (více informací zde).

Po návštěvě bratislavského hradu a prozkoumání centra města na vás čekají třeba botanická zahrada nebo památník Slavín s parkem a parádním výhledem na město.

Jen hodinu jízdy vlakem od Bratislavy se nachází Vídeň. Nejnavštěvovanější místo v Rakousku nenudí své návštěvníky ani na chvilku. 

Ať už se budete ve Vídni procházet po hlavní nákupní třídě nebo po památkách, budete nevěřícně vrtět hlavou nad okázalou a zároveň příjemnou noblesou této metropole.

Pokud vás unaví chození po bratislavských památkách, zajeďte si do 40 minut vzdálených termálů Moszonmagyóvár s léčivou vodou, ta se řadí mezi 5 nejúčinnějších léčivých vod v Evropě. Relaxovat tu můžete v saunách, sedacích bazénech nebo v bazénech s léčivou vodou.

Hotel Gaudio

Hotel Gaudio

Údernícka č.14 , Bratislava
Slovenská republika

Provozuje společnost:
Gaudio Liberty s.r.o. IČ: 48159468


+421 903 404 093

rezervacie@hotelgaudio.sk

Check In
Check Out
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování