Pobyt v Hotelu Elenka *** nadchne především všechny milovníky relaxace. Budete obklopení krásným lesoparkem, ale zároveň v dochozí vzdálenosti (280 m) od slavného termálního aquaparku Thermal Corvinus. V dobově laděných pokojích s klimatizací se vyspíte do růžova a každý den se posilníte chutnou polopenzí. Na výletech vás okouzlí krásy okolní přírody a zajet si můžete i do Maďarska, třeba do oblíbeného lázeňského města Györ.

O ubytování

Hotel Elenka *** stojí v krásném lesoparku ve městě Velký Meder. Jen 280 m od hotelu najdete místní hlavní atrakci - termální aquapark Thermal Corvinus, který čerpá z nejteplejšího termálního pramene na Slovensku. Za odpočinkem v lázních se můžete vydat i za hranice, do 25 km vzdáleného lázeňského města Györ v Maďarsku. To je známé i svou bohatou historií, mezi populární památky zde patří barokní náměstí Bécsi kapu tér, Opatský dům z 18. století nebo radnice s 60m věží.

Pokud si na dovolené rádi užijete i trochu aktivity, vyzkoušejte si adrenalinovou jízdu na autodromu Slovakia ring (32 km), přeplujte na lodi přehradu Vodní dílo Gabčíkovo (25 km) nebo se projeďte na koni na Ranči a Czajlika (28 km). Pro cyklisty je zde Dunajská cyklomagistrála a na výletníky čeká přírodní rezervace Klátovské rameno (24 km) a chráněné přírodní oblasti Číčovské mrtvé rameno (12,7 km) a Dunajské luhy (28 km). Milovníci historie a umění si zase užijí prohlídku města Komárno (34 km) s protitureckou pevností a malebným Nádvořím Evropy nebo návštěvu Dunajské stredy, kde uvidíte Galerii současných maďarských umělců nebo Žitnoostrovské muzeum v budově kostela. V obou zmíněných městech navíc najdete další termální koupaliště.

Kde budete spát?

Ubytujete se v pohodlném dvoulůžkovém pokoji s manželskou postelí, do některých pokojů je možné přidat i přistýlku. Pokoje jsou klimatizované, takže se skvěle vyspíte i v horkém létě. Každý pokoj má vlastní koupelnu se sprchovým koutem, WC a fénem. K dispozici budete mít malou chladničku, křesla k posezení, varnou konvici a WiFi připojení.

Na čem si pochutnáte?

Během pobytu se o vaše stravování postará hotelová restaurace Elenka, kde si každé ráno pochutnáte na bohaté snídani formou bufetu a den zakončíte dvouchodovou večeří, kterou můžete vybírat ze 4 jídel. Těšit se můžete na domácí kuchyni a jídla z čerstvých, kvalitních surovin. Maso i zelenina pochází přímo od lokálních dodavatelů.

Kde budete relaxovat?

Hotel stojí jen 280 m od známého termálního aquaparku Thermal Corvinus. Celkem zde najdete 13 bazénů s termální vodou, z toho 8 je v provozu celoročně. Ve venkovní části je bazén s vlnobitím, divoká řeka, skokanský bazén, plavecký bazén, italský bazén, tobogány, SprayPark a bazény pro děti. V kryté sekci si můžete vyzkoušet perličkovou vířivku, rodinný zážitkový bazén, dětský bazén, plavecký bazén, sedací bazény a celoroční tobogány. Nechybí ani saunový svět se solnou komorou a bylinkovou, parní, infra a finskou saunou. Pro náročné jsou zde i nejrůznější procedury, včetně bahenních zábalů nebo pedikúry rybičkami.

Cestujete s dětmi?

Pro děti je v hotelu nachystaný dětský koutek s hračkami a v blízkosti hotelu jsou dvě venkovní dětská hřiště.

Něco navíc

Za hezkého počasí můžete posedět na venkovní terase, v chladnějších dnech si zase pohovíte ve společenské místnosti s krbem. Navíc jsou zde k zapůjčení společenské hry.

Hotel Elenka ***

Hotel Elenka ***

Promenádna 1 , Veľký Meder
Slovenská republika

Provozuje společnost:
MEDOS VARGA, spol. s r.o. IČ: 36254631


+421915813833

recepcia@hotelelenka.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 2 €/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,5 km
Vzdálenost od jezera
3,8 km
Zastávka
2,3 km
Aquapark
0,3 km

Tipy na výlet