Udělejte si výlet do Bratislavy a užijte si stylové ubytování v moderním WX Hotelu ***, relaxaci v privátním wellness centru s bazénem, vířivkou a finskou saunou a chutnou snídani formou bufetu. Navíc budete jen kousek od zajímavých výletních cílů a rakouských hranic.

O ubytování

WX Hotel *** se nachází v klidné, okrajové části slovenského hlavního města, kousek od vlakové stanice Devínska N. Ves (110 m). Pěšky se odsud dostanete k Bielým skalám (6,1 km) a vyhlídce Devínská Kobyla (4,9 km), projít se můžete i k Devínskému hradu (5,8 km) – gotické zřícenině na slovensko-rakouské hranici. Cesta do centra vám potom zabere cca 20 minut autem nebo 40 minut hromadnou dopravou.

Při návštěvě centra města nesmíte vynechat Bratislavský hrad (14,8 km), jehož výstavba započala už v 9. století a okouzlí vás nejen krásnou architekturou, ale i půvabnou barokní zahradou. Podívat se můžete i k dalším historickým monumentům, jako je Prezidentský palác (14,4 km) z 18. století s velkou zámeckou zahradou, Michalská brána (14,5 km) ze 14. století nebo katedrála sv. Martina (19 km) z 12. století.

Projděte si také krásné Náměstí svobody (14,3 km) či Hlavní náměstí (14,9 km). O pár ulic dále najdete klasicistní Primaciální palác (14,8 km) a můžete si udělat fotku se slavnou sochou Čumila (15,9 km). Za kulturou vyrazte do Slovenského národního divadla (21,3 km), Galerie Nedbalka (15 km), Slovenské národní galerie (15,7 km) nebo Slovenské filharmonie (16,,1 km). V zimě si potom nenechte ujít skvělé vánoční trhy, které městu dodávají magickou atmosféru.

Kde budete spát?

Ubytujete se v pohodlném dvoulůžkovém pokoji Komfort s moderním interiérem a vlastní koupelnou s fénem a toaletními potřebami. V pokoji najdete manželskou postel, smart televizi, rychlovarnou konvici, malou chladničku a mikrovlnnou troubu. Využít můžete také klimatizaci a WiFi připojení, některé pokoje mají navíc balkon.

Na čem si pochutnáte?

Restaurace Moravia vás pohostí tradiční slovenskou kuchyní i mezinárodními specialitami. V létě si navíc můžete posedět na prostorné venkovní terase.

Kde budete relaxovat?

Zlatým hřebem hotelu je moderní wellness centrum s relaxačním bazénem, privátní vířivkou, finskou saunou, odpočinkovou zónou a Kneippovým chodníkem. Nechybí ani pestrá nabídka masáží, kterými si můžete zpestřit svůj wellness zážitek.

Cestujete s dětmi?

Hned vedle terasy restaurace se nachází dětské hřiště s prolézačkami, na své ratolesti tak můžete pohodlně dohlížet i nad šálkem kávy.

Něco navíc

V hotelu jsou k dispozici nabíječky na elektrokola.

WX Hotel ***

WX Hotel ***

Opletalova 1/A , Bratislava
Slovenská republika

Provozuje společnost:
WX HOTEL, s. r. o. IČ: 36841391


+421 948 946 835

recepcia@wxhotel.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
15 km
Zastávka
100 m
Aquapark
16 km

Tipy na výlet

Bratislava

Bratislava Tip na výlet

Hlavní a největší město Slovenska nabízí bohaté kulturní zážitky, divadla, historické památky a muzea i sportovní události. Při pobytu zde si můžete zakoupit Bratislava City Card, se kterou máte možnost poznat to nejlepší ze slovenského hlavního města se slevou. Jaké výhody nabízí? Třeba neomezené cestování zdarma veřejnou dopravou (v zónách 100 + 101), bezplatnou pěší prohlídku v historickém centru města a slevy v 59 zařízeních (muzea, koupaliště, restaurace atd.).

Co nevynechat v Bratislavě

  • Bratislavský hrad
  • Dóm sv. Martina
  • Starou radnici
  • Primaciálny palác
  • Vyhlídku na Mostu SNP – UFO
  • Michalskou bránu
  • Bratislavskou ZOO
  • Slovenskou národní galerii
  • a mnohé další památky
Více informací
Hrad Devín (Národní kulturní památka)
Hrad Devín (Národní kulturní památka)
Bratislavský hrad
Bratislavský hrad
Bratislavské pouliční sochy
Bratislavské pouliční sochy