Vyrazte na dovolenou do Dunajské Stredy a ubytujte se v Hotelu Legend *** – k největšímu místnímu lákadlu, Thermalparku, to budete mít doslova pár kroků. Posilnění skvělou snídaní nebo polopenzí tak můžete hned vyrazit na vodní atrakce. Nebo si užijte koupání v jezeře hned vedle hotelu a zajímavé výletní cíle v okolí – Slovakia Ring, Malkia Park s šelmami a další.

O ubytování

Hotel Legend *** se nachází v Dunajské Stredě, jen kousek od jezera (200 m) a oblíbeného Thermalparku (230 m). Na příležitosti ke koupání se tak můžete těšit po celý rok. V Thermalparku vás zabaví celkem 10 vnitřních i vnějších bazénů, saunový svět, tobogány, ale i plážový minigolf, stolí tenis a další aktivity. Pokud by vám pobyt v Thermalparku nestačil, navštívit můžete také nedaleké termální koupaliště Topoľníky (17,5 km).

Milovníky zvířat jistě nadchne návštěva Malkia Parku (11,3 km), kde mohou na vlastní oči uvidět nejrůznější šelmy. Vyznavači adrenalinové zábavy zase nesmí vynechat profesionální areál motorových sportů Slovakia Ring (12,2 km), kde se nejen konají oblíbené závody FIA WTCC, The Grand Prix Slovensko a další, ale mohou si zde i vyzkoušet jízdu na profesionálním okruhu nebo třeba kurz bezpečné jízdy.

Ani obdivovatelé historických a kulturních památek nepřijdou zkrátka. Za poznáním můžete vyrazit do Žitnoostrovského muzea (1,8 km) nebo Galerie současných maďarských umělců (2,4 km). Mezi populární výletní cíle patří také vodní mlýn Dunajský Klátov (9,2 km), kde najdete i stálou expozici vodního mlynářství, nebo kolový vodní mlýn v Jahodné (11,4 km), ten si ale můžete prohlédnout jen zvenčí.

Kde budete spát?

Ubytujete se v jednom ze 17 komfortně vybavených pokojů a apartmánů. K dispozici budete mít klimatizaci, WiFi připojení, vlastní koupelnu se sprchou či vanou, televizi, lednici, trezor a telefon.

  • Dvoulůžkový pokoj je vybavený manželskou postelí, psacím stolem s židlí, křeslem nebo pohovkou k posezení a úložným nábytkem. Některé pokoje umožňují přistýlku.

  • Apartmán je větší, zahrnuje spací zónu s manželskou postelí a obývací zónu s rozkládací pohovkou, která poslouží jako přistýlky až pro 2 osoby. Nechybí psací stůl.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci si pochutnáte na vybraných specialitách evropské kuchyně, které můžete doplnit kvalitním vínem z vinného lístku.

Hotel Legend ***

Hotel Legend ***

Gabčíkovská cesta 5676/50 , Dunajská Streda
Slovenská republika

Provozuje společnost:
GMSM, s.r.o. IČ: 47814420


+421 315 511 318

legend@hotellegend.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Konferenční místnost
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,2 km
Vzdálenost od lázní
0,2 km
Zastávka
1,4 km

Tipy na výlet

Dunajská Streda

Dunajská Streda Tip na výlet

Dunajská Streda láká během léta návštěvníky především na oddych v termálním parku. V samotném městě si potom přijdete na své, ať už vás zajímají muzea nebo historické památky. K trávení volného času poslouží také samotný Dunaj. Vydejte se podél břehu na romantickou procházku.

Co navštívit v Dunajské Stredě?

  • Thermal Park Dunajská Streda
  • římsko-katolický kostel sv. Juraja
  • radnici na Hlavní ulici
  • Žitnoostrovské muzeum v budově kostela
  • Galerii současných maďarských umělců
Thermal Park Dunajská Streda
Thermal Park Dunajská Streda
Žitnoostrovské muzeum
Žitnoostrovské muzeum
Slovakia Ring
Slovakia Ring