Penzion Pod Bukami - Chill&SPA, jak už jeho název napovídá, nabízí především odpočinek a relaxaci. K tomu poslouží okolní příroda polských Krkonoš, tedy hory, jezera a další přírodní krásy. Mimoto se však těšte také na wellness centrum s bazénem a saunou či na hernu s kulečníkem, fotbálkem a stolním tenisem. Potěší vás i komfortní pokoje a strava ve formě snídaní či polopenze - dle vašeho výběru.

O ubytování

Penzion Pod Bukami - Chill&SPA se nachází v klidné a zelené čtvrti oblíbeného rekreačního střediska Sklářská Poruba (Szklarska Poręba). Toto malebné městečko ležící v údolí řeky Kamienna na polské straně Krkonoš a Jizerských hor nabízí spoustu atraktivních možností výletů a zajímavých aktivit.

Přímo ve Sklářské Porubě lákají k návštěvě například muzeum mineralogie (1,5 km), Krkonošské centrum ekologického vzdělávání, sklárnu Leśna Huta (1 km). Dinopark (3,5 km) či zábavní park Esplanada. Dalším skvělým cílem procházky je park Ducha hor (3 km), kde můžete vidět dominantu města – více než třímetrovou kovovou sochu Ducha hor. V nedalekém městě Jelení hora (15 km) najdete překrásné historické centrum s památkami a termální lázně a aquapark Termy Cieplickie (15 km).

Krajina kolem Sklářské Poruby je tvořena zalesněnými horami. Nedotčenými lesy vás provede spousta značených turistických stezek, které vás dovednou například k vodopádům Szklarka (3 km) a Kamieńczyka (4 km) nebo k majestátnímu skalnímu útvaru Krkavčí skály (2 km). Krásnými výhledy na Krkonoše se můžete pokochat z vyhlídky Złoty Widok (4 km).

Díky tomu, že se ve Sklářské Porubě nachází lyžařské středisko Ski Arena Szrenica, je toto městečko vyhlášeným rájem zimních sportů. Najdete zde více než 20 km sjezdovek různých obtížností. Vyzkoušet můžete i další ski areály v okolí, například v Karpaczi (30 km) či v českém Harrachově (18 km). Pro vyznavače bílé stopy je k dispozici více než 100 km běžkařských tras, které uspokojí amatéry i závodníky.

Kde budete spát?

Během pobytu se stane vaším domovem dvoulůžkový pokoj s vlastní koupelnou a balkonem poskytujícím pěkný výhled do zeleně. Součástí vybavení je WiFi připojení, LCD televize, telefon, pohovka a fén.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci si každé ráno vychutnáte snídani ve formě bufetu. Večer se podávají servírované večeře.

Kde budete relaxovat?

Dokonalý relax na vás čeká ve wellness centru s výhledem do přírody. Najdete zde vnitřní bazén a finskou saunu.

Cestujete s dětmi?

V hotelu rádi uvítají také malé hosty, pro které je zde připravena herna plná hraček a venkovní hřiště s mnoha atrakcemi.

Něco navíc

K večerní zábavě skvěle poslouží společenská místnost s kulečníkem, ping pongem a stolními verzemi fotbálku a hokeje.

Penzion Pod Bukami - Chill&SPA

Penzion Pod Bukami - Chill&SPA

J. Kasprowicza 13k , Szklarska Poręba
Polsko

Provozuje společnost:
Karpacki - Żubrowska i Malina Spółka Jawna IČ: 388504116


+48757620046

podbukami.zapytaj@gmail.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 30 Zł/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 20 Zł/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Lyžárna
Fitness
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,7 km
Zastávka
1 km
Aquapark
1 km
Sjezdovka
1,2 km