Výjimečné termální lázně Rába Quelle rozhodně stojí za návštěvu. Pokud během pobytu vyhledáváte i místní gastronomické speciality, pobyt v Hotelu Bolero *** bude pro vás tím pravým. Kromě ubytování v pohodlných pokojích a proslulé polopenze se můžete těšit na vstup do termálů, welcome drink a vstřícný pozdní check in a check out.

O ubytování

Hotel Bolero ***, který leží v lázeňském městě Györ, je známý v širokém okolí svou domáckou atmosférou a vstřícným personálem. Centrum města je vzdáleno jen cca 3 km a jednoznačně stojí za prohlídku, např. krásný palác Zichy na náměstí. Dětmi oblíbená Xantus János ZOO leží jen 3,4 km od hotelu, slavné termální lázně Rába Quelle pouze 5,5 km.

Kde budete spát?

Užijte si i vy pohodový pobyt a ubytujte se v jednom z dvoulůžkových pokojů s všudy přítomným WiFi připojením, kde vám poslouží chladnička, TV i vlastní koupelna se sprchou fénem. Některé pokoje disponují i ​​balkonem. V létě vás navíc příjemně překvapí klimatizace.

Na čem si pochutnáte?

Do hotelové restaurace se sbíhají hosté během pracovních dnů na obědy a o víkendech zde můžete vídat spokojené rodiny s dětmi. Není se čemu divit - restaurace v Hotelu Bolero *** je místním dobře známá pro své výborné menu. Pochutnejte si tu na snídaních podávaných formou bufetu nebo na nějaké z maďarských či mezinárodních specialit během večeře. Na své si tu přijdou také vegetariáni - menu obsahuje i bezmasá a dietní jídla.

Hotel Bolero ***

Hotel Bolero ***

Fehérvári út 75. , Győr
Maďarsko

Provozuje společnost:
Vendégváró 2000 Vendéglátóipari Kft. IČ: 0809008571


+36 96 526 400

info@hotelbolero.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 2 000 Ft/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
3,8 km
Vzdálenost od lázní
5,5 km
Zastávka
0,2 km