Chcete si užít dovolenou v krásné přírodě a přívětivém prostředí? V Hotelu Helena *** o vás bude dokonale postaráno! Ubytujete se v útulném pokoji, energii načerpáte z polopenze s bohatou snídaní a vydatnou čtyřchodovou večeří a na výletníky čeká i obědový balíček. A že příležitostí k výletu bude! Harrachov, vodopády, Pramen Labe, vše budete mít jako na dlani. Při nepřízni počasí vás navíc zachrání herna se zábavou pro děti i dospělé.

O ubytování

Hotel Helena *** najdete v západních Krkonoších, ve městě Rokytnice nad Jizerou. To je známé především jako oblíbený cíl lyžařů, nudit se zde ale nebudete v žádném ročním období. Skvělé výletní cíle a krásná příroda Krkonoš vás uchvátí za každého počasí.

Na pěší výlet můžete vyrazit třeba do Harrachova (6,6 km), kde načerpáte nové poznatky v Muzeu skla či v Hornickém muzeu s 1 km dlouhou šachtou. Z přírodních krás zde na vás čeká třeba Mumlavský vodopád (6,9 km) vysoký necelých 10 metrů. Zkušení turisté se mohou vydat k Prameni Labe (8,2 km) a k nedalekému Labskému vodopádu (8,6 km). Při pohledu na 45 metrů vysoký sloupec vody se vám jistě bude tajit dech.

Příležitostí k výletu je ale v okolí ještě daleko více. Na kole či autem se můžete vydat ještě dál, navštivte třeba Vrchlabí (24,5 km) s krásným renesančním zámkem, Jilemnice (18,3 km) s Krkonošským muzeem a Zvědavou uličkou plnou roubených domků nebo Muzeum Járy Cimrmana (16 km), věnované fiktivnímu českému velikánovi.

V zimě si samozřejmě užijete hlavně zimní sporty. Jen 70 m od hotelu čeká Ski areál Sachrovka vhodný hlavně pro rodiny s dětmi. Nechybí zde ale ani snowboardová škola. O kousek dál najdete Ski areál Modrá hvězda - Bahýnka (200 m) s širokou pohodlnou sjezdovkou pro začátečníky. Také nedaleký Ski areál Studenov (2,8 km) zaujme spíše začátečníky, pokročilejší lyžaři ale jistě ocení blízkost Ski areálu Horní Domky (1,5 km) se 16 sjezdovkami všech obtížností.

Kde budete spát?

Ubytujete se v jednom z útulných pokojů s nábytkem z masivního dřeva. Každý pokoj má vlastní koupelnu se sprchovým koutem nebo vanou a toaletou. K dispozici budete mít také WiFi připojení.

Dvoulůžkový pokoj Standard umožňuje přistýlku a má vlastní balkon. K vybavení pokoje patří kvalitní manželská postel z masivního dřeva, televize, stolek s židlemi k posezení a prostorná šatní skříň.

Třílůžkový pokoj Standard je vybavený 3 postelemi (2 lze spojit do dvoulůžka), stolem s židlemi, televizí a šatní skříní. Může mít také balkon, neumožňuje přistýlku.

Čtyřlůžkový pokoj Standard ubytuje maximálně 4 osoby, neumožňuje další přistýlky. Vybavení je standardní, tedy televize, stůl s židlemi k posezení a úložné prostory. Některé pokoje mohou být s balkonem. V koupelně najdete vanu.

Čtyřlůžkový pokoj Mezonet nabízí dostatek prostoru i pro rodiny. Jednu z ložnic najdete v patře, poskytne tak i větší soukromí. Koupelna je vybavená vanou a v pokoji je kromě postelí také televize, stůl s židlemi a šatní skříň.

Na čem si pochutnáte?

Jjídelní lístek hotelové restaurace je plný klasických českých jídel, ale i mezinárodních specialit. A pokud zrovna vyrážíte na túru, můžete si nechat nachystat lehký obědový balíček s bagetou, nápojem, ovocem a malou sladkostí.

K posezení s přáteli či navázání nových známostí zve hotelový Koktejl bar, kde vám namíchají vynikající drinky a zahrajete si šipky nebo kulečník. V letní sezóně se na terase baru griluje a nabídka je opravdu pestrá, na grilu vám připraví třeba kuřecí steaky, vepřovou kýtu, vepřová žebírka, klobásky a zeleninu.

Kde budete relaxovat?

Skvěle si oddechnete v privátní sauně pro max. 6 osob. Po saunování vám k ochlazení poslouží sprchový kout a k následné relaxaci můžete využít útulnou odpočinkovou místnost. Nechte se rozmazlovat a dopřejte si navíc některou z nabídky masáží.

Cestujete s dětmi?

Děti se mohou vydovádět na venkovním hřišti a při nepřízni počasí vás zachrání hotelová herna, ve které se zabaví s hračkami.

Něco navíc

Herna nabízí zábavu i pro dospělé, například stolní tenis, stolní fotbal nebo kulečník. Sportovcům se zase bude hodit půjčovna lyží, elektrokol a elektrokoloběžek. A pokud rádi cestujete ve větším pohodlí, využijte služeb hotelového minibusu, který vás v létě dopraví na výlety a v zimě na sjezdovku.

Hotel Helena ***

Hotel Helena ***

Horní 60 , Rokytnice nad Jizerou
Česká republika

Provozuje společnost:
Petr Štens IČ: 66827612


+420 604 246 873

helena@rokytnice.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 180 Kč/noc - Povoleni psi do 10 kg
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Lyžárna
Půjčovna kol

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,4 km
Zastávka
0,3 km
Sjezdovka
70 m
Běžkování
70 m