Přepychové zámecké pokoje, luxusní wellness centrum a zážitková gastronomie - pobyt v Chateau Šanov ***** je opravdu splněný sen. Těšit se můžete na bohaté snídaně, osvěžující víno či prosecco i slevu na úžasnou gurmánskou večeři o 3 či 5 chodech. Navíc získáte neomezený vstup do bazénu, saunového světa i fitness centra. Z této dovolené se vám zkrátka nebude chtít zpět.

O ubytování

Luxusní zámecký resort Chateau Šanov ***** se nachází ve středních Čechách, v okrese Rakovník. Areál hotelu zde rozhodně nepřehlédnete, zámecká budova s velkým nádvořím jistě zaujme vaši pozornost. Díky úžasnému wellness centru, skvělé gastronomii a krásným pokojům se vám možná nebude chtít hotel ani opouštět, jde zkrátka o perfektní místo na romantickou dovolenou. V okolí ale najdete i celou řadu zajímavých výletních cílů. Pěšky se můžete vydat třeba k 18,4 metrů vysoké rozhledně Senecká hora (12 km) nebo ke 48metrové rozhledně Tobiášův vrch (14,6 km).

Z okolních měst stojí za návštěvu mimo jiné blízký Rakovník (7,9 km), kde uvidíte krásnou botanickou zahradu a projdete si Památnou alej u Rakovnického potoka s 540 stromy. Mezi oblíbené místní památky patří Vysoká brána, původně součást městského opevnění, Sokolovna z roku 1914 postavená podle plánů architekta Otakara Novotného, chrám sv. Bartoloměje nebo Velká zvonice z 15. století. V létě se zde vykoupete na Tyršově koupališti, lidově „na Tyršáku“.

Milovníci historie si užijí také výlet na starobylý hrad Krakovec (10,7 km), který v současnosti využívají k zimování 4 druhy netopýrů, nebo na hrad Křivoklát (22,2 km). Ten byl vystavěn ve 13. století a nabízí 4 prohlídkové okruhy. Pivaře zase potěší dobrá dostupnost do Krušovic (16,9 km), kde na ně čeká jeden z nejstarších pivovarů v České republice, propojený s barokním zámkem, a Muzeum pivovarnictví. Příjemnou procházkou se z Krušovic dostanete třeba na vrch Amálie s altánkem z 19. století, zdatnější jedinci si mohou projít Naučnou stezku Louštín s 12 zastaveními.

Kde budete spát?

Ubytujete se v jednom z 50 přepychových pokojů vybavených v zámeckém stylu. Historická architektura se zde snoubí s vysokým komfortem dnešní doby, každý pokoj má klimatizaci, podlahové topení, WiFi připojení a vlastní koupelnu s luxusní kosmetikou značky L´Occitane a ultramoderní toaletou s bidetem Geberit AquaClean.

Romantický pokoj měří cca 29 m² a je vybavený komfortní manželskou postelí, stolkem s posezením, televizí, minibarem a trezorem. V koupelně najdete sprchový kout, fén, župany a pantofle.

Pokoj Deluxe nabízí prostor 40 m², na kterém najdete ložnici s manželskou postelí a čalouněnou pohovkou a koupelnu s prostornou vanou a sprchovým koutem. K vybavení patří také televize, přístroj na espresso, minibar, trezor, fén, župany a papuče.

Zámecké apartmá o velikosti 55-70 m² zahrnuje oddělenou spací zónu s manželskou postelí a obývací prostor s mramorovým krbem a křesly k posezení. V koupelně opět najdete samostatně stojící vanu, sprchový kout, fén, župany a pantofle.

Na čem si pochutnáte?

Hotelová restaurace se specializuje především na českou kuchyni, doplněnou nejmodernějšími postupy. Každý pokrm je zde potěchou pro oko i pro chuťové buňky. Ráno zahájíte snídaní ve formě bohatého bufetu, oběd si můžete vybrat z obědového menu a pokud si potrpíte na vysokou gastronomii, jistě vás potěší, že se zde každý večer servíruje 3chodové nebo 5chodové gurmánské menu. Po předchozí domluvě je možné zajistit individuální menu pro hosty s bezlepkovou nebo bezlaktózovou dietou.

Kde budete relaxovat?

Perlou resortu je wellness centrum o ploše 1 800 m², kde najdete vnitřní zážitkový bazén s vodou o teplotě 28 °C obklopený pohodlnými lehátky a saunový svět s finskou, bylinnou a solnou saunou, Kneippovým chodníkem, zážitkovou sprchou a odpočívárnou. Wellness zážitek ještě umocníte relaxačním rituálem, masáží nebo jinou procedurou z pestré nabídky. Nechybí ani moderní fitness centrum s posilovacími stroji, kardio stroji, činkami a dalším vybavením.

Něco navíc

K odpočinku můžete využít prostorné nádvoří o rozloze 900 m² s vyhřívanou terasou (300 m²) a venkovním barem. Pro aktivní hosty je zde také úschovna kol.

Chateau Šanov *****

Chateau Šanov *****

Šanov 250 , Šanov
Česká republika

Provozuje společnost:
LIONS - školící středisko Nesuchyně, s.r.o. IČ: 28510046


775 773 101

recepce@hotel-sanov.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 250 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Fitness
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Přednáškový sál
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,5 km
Zastávka
0,5 km