Vydejte se na místo, kde najdete jak výhody města, tak lehce dostupnou přírodu. Hotel Vienna House Easy by Wyndham Pilsen **** se příhodně nachází v samotném centru Plzně, odkud budete mít vše na dosah ruky. Ať už si chcete vychutnat pivo přímo z místního pivovaru, který leží jen pár kroků od ubytování, navštívit památky, nebo jet i s celou rodinou na výlet, rozhodně tu o možnosti nebudete mít nouze.

O ubytování

Hotel Vienna House Easy by Wyndham Pilsen **** leží v samém srdci města Plzeň. V těsné blízkosti ubytování se nachází hned několik památek a atrakcí, které vám zajistí zábavu na celou dobu pobytu.

Kdo se například zajímá o historii, ten se může vydat do Národopisného muzea Plzeňska (610 m) nebo Západočeského muzea v Plzni (650 m), kde na něho čekají výstavy i stálé expozice. Milovníky tajemna zase zláká Plzeňské historické podzemí (1 km) s téměř 20 km chodeb, sklepů a studní. Dalšími zajímavostmi v okolí jsou katedrála svatého Bartoloměje (800 m), kostel svatého Mikuláše (800 m) nebo Západočeská galerie v Plzni (680 m). Nedaleko hotelu se také nachází DEPO2015 (820 m), kulturní centrum, kde se konají koncerty, výstavy i gastronomické festivaly nebo i tematické trhy a slavnosti.

Pivaře jistě zaujme pivovar Plzeňský prazdroj (300 m) s pivovarským muzeem a pivotékou (800 m) s téměř 190 druhy piv z více než 30 pivovarů republiky.

Rodiny s dětmi si užijí spoustu zábavy v zoologické a botanické zahradě (2,5 km), v 3D planetáriu a interaktivním vědeckém muzeu Techmania Science Center (2,5 km) nebo třeba v Muzeu loutek (1 km) se Spejblem a Hurvínkem.

Plzeňská oblast ale také nabízí spoustu možností, kam vyrazit na výlet. Blízko zoologické zahrady se nachází přírodní památka minerální Kopeckého pramen (3 km), který se od 19. století využívá k lázeňským účelům, zatopený pískovcový lom jezírko Košutka (4 km) nebo Bolevecké rybníky (5 km), kolem kterých vede Sigmondova naučná stezka. Výhled na okolní krajinu si vychutnáte na rozhledně Sylván (4 km). Klid a ticho zase najdete v nádherné meditační zahradě s památníkem obětem totalitních režimů a kaplí (4 km). Na jihovýchodě od Plzně se pak můžete vydat ke zřícenině hradu Radyně (11 km), lesnímu zámku Kozel (16 km) nebo rotundě svatého Petra a Pavla (10 km).

Kde budete spát?

Spát budete v krásných, moderně zařízených dvoulůžkových pokojích.

Pokoj Superior disponuje klimatizací, minibarem, trezorem, kam si můžete uložit veškeré své cennosti, telefonem a televizí s plochou obrazovkou. Pokoje jsou navíc zvukotěsné, takže se nemusíte bát případného hluku, který by vás v noci budil z poklidného spánku. Každý pokoj má navíc vlastní koupelnu, kde na vás bude čekat fén, osušky a ručníky.

Na pokoji Executive najdete stejné vybavení jako na pokoji Superior, ale pro vaše pohodlí tu budete mít k dispozici župan a přezůvky.

Na čem si pochutnáte?

Součástí balíčku jsou také snídaně, které se podávají formou bufetu či kontinentální s nabídkou pečiva a teplých nápojů. Snídaně se podávají v restauraci, která nabízí spoustu chutných pokrmů evropské, středoevropské i české kuchyně.

Kde budete relaxovat?

Nechte se hýčkat v hotelovém wellness centru se saunou a párou, ve kterých se prohřejete, odpočinete si a zregenerujete se.

Cestujete s dětmi?

Pro děti je na hotelu připravená herna a pro celou rodinu také deskové hry.

Něco navíc

V ubytování se nachází společenská místnost pro volný čas s televizí. Součástí hotelu je také fitness centrum.

Hotel Vienna House Easy by Wyndham Pilsen ****

Hotel Vienna House Easy by Wyndham Pilsen ****

U Prazdroje 2720/6 , Plzeň
Česká republika

Provozuje společnost:
Vienna House Easy Pilsen s.r.o. IČ: 27191354


+420 296 559 484

reservation.easy-pilsen@hrg-hotels.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 12:00
Domácí mazlíček
za 600 Kč/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování zdarma pouze na venkovním parkovišti. Parkování v garáži je za poplatek 350 Kč/noc.

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Fitness
Minibar
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,7 km
Zastávka
0,9 km

Tipy na výlet

Plzeň

Plzeň Tip na výlet

Když se řekne Plzeň, většině z nás se vybaví světoznámé pivo, které z tohoto města pochází. Zjistěte přímo v pivovaru Plzeňský Prazdroj, jak se oblíbený zlatavý mok vyrábí a ochutnejte ho ještě dříve, než se uzavře do sudů. Po správném osvěžení si prohlédněte i historické centrum a obhlídku začněte na náměstí Republiky. Spatříte zde gotickou katedrálu sv. Bartoloměje s nejvyšší kostelní věží v České republice. Při odchodu nepřehlédněte andílka na zadní straně katedrály - podle místních přináší štěstí a pokud se ho i dotknete, splní vám přání. Své kroky dále směřujte kolem renesanční radnice, moderní fontány a morového sloupu k dalším památkám - v Plzni jich je skutečně požehnaně.

Více informací
Hrad Gutštejn
Hrad Gutštejn
CHKO Křivoklátsko
CHKO Křivoklátsko
Vodní hrad Švihov
Vodní hrad Švihov