Láká vás dovolená plná lyžování, výletů a objevování krásné přírody? Zajeďte si do Penzionu Paseky U Zapadlých vlastenců, odkud budete krásy Krkonoš, ale i Jizerských hor jako na dlani. Otestujte svahy Skiareálu Paseky nad Jizerou a dalších lyžařských center, vyrazte na výlet k Mumlavskému vodopádu, do Bozkovských jeskyní a na další nádherná místa. Dostatek energie vám dodá vydatná polopenze a v retro pokojích budete spát jako v pohádce.

O ubytování

Retro Penzion Paseky U Zapadlých vlastenců najdete na západním okraji Krkonoš a hned vedle Jizerských hor, v obci Paseky nad Jizerou. Krásy krkonošské přírody si zde můžete užívat po celý rok, ať už při pěších výletech nebo jízdě na kole, lyžích či běžkách.

A které jsou oblíbené výletní cíle? Vystoupejte třeba na 24metrovou rozhlednu Štěpánka (5,9 km), která byla postavena v roce 1892 a jde o nejstarší rozhlednu v Jizerských horách. Pokořit můžete i Bílou skálu (4,8 km) s vrcholem ve výšce 964 m n. m. Nebo se naopak vydejte do podzemí a nechte se uchvátit krápníkovou výzdobou Bozkovských dolomitových jeskyní(15,2 km). Působivá podívaná se vám naskytne i při návštěvě 10 metrů vysokého Mumlavského vodopádu (8,9 km).

Vyrazte si také do Muzea Járy Cimrmana (7,2 km), do krásného Tanvaldu (10,7 km), ke zřícenině hradu Návarov (11,8 km) nebo do Harrachova (11 km). Ten není jen oblíbeným lyžařským střediskem, po celý rok je zde otevřené Hornické muzeum, Muzeum skla nebo třeba Pivní lázně. Projít si můžete i Včelí naučnou stezka Jana hraběte Harracha nebo se projeďte lanovkou na Černou horu. V zimě jsou velkou atrakcí skokanské můstky a samozřejmě i lyžařské sjezdovky.

Za lyžováním ale v zimě nemusíte jen do Harrachova, okolí penzionu je pro lyžaře a milovníky dalších zimních sportů jako stvořené. Do Skiareálu Paseky nad Jizerou to budete mít jen asi 2 km, o kousek dál na vás čeká Skiareál Šachty (7,9 km), Skiareál Rejdice (7,8 km), Skiareál U Čápa (10 km), Skiareál Studenov (4,5 km) a další lyžařská střediska. Budete mít zkrátka z čeho vybírat.

Kde budete spát?

Dvoulůžkové pokoje (č.3 a č.7) měří 16 m² a jsou vybavené manželskou postelí, psacím stolem, šatní skříní a WiFi připojením. Každý pokoj má vlastní koupelnu se sprchovým koutem, umyvadlem a WC.

Třílůžkové pokoje (č.1 a č.5) vám na ploše 20 m² poskytnou manželskou postel a samostatné jednolůžko, stolek s posezením a šatní skříň. K dispozici budete mít WiFi připojení a vlastní koupelnu se sprchovým koutem, toaletou a umyvadlem.

Čtyřlůžkový pokoj č.2 je velký 35 m² a skládá se z ložnice s manželskou postelí, šatní skříní a posezením a 2 menších místností s jednolůžkovými postelemi. Nechybí WiFi připojení a koupelna se sprchou, umyvadlem a toaletou.

Pětilůžkový pokoj č.4mezonetové provedení a plochu 50 m². Ve spodním patře najdete manželskou postel, stolek s posezením, šatní skříň a koupelnu s vanou. Po schodech se potom dostanete do spacího patra se 3 jednolůžkovými postelemi. V pokoji je i bezdrátové připojení k internetu.

Pětilůžkový pokoj č.8 je o trochu menší (40 m²), potěší ale balkónem s krásným výhledem do přírody. Skládá se ze 3 ložnic, v hlavní je manželská postel, stolek s židlemi, šatní skříň a přístup na balkón, 2 zbývající menší místnosti jsou vybavené jednolůžkovými postelemi. Pokoj má vlastní koupelnu se sprchovým koutem a WiFi připojení.

Na čem si pochutnáte?

Snídaně se servírují formou samoobslužného bufetu s uzeninami, sýry, vajíčky, cereáliemi a dalšími dobrotami, kde si každý vezme, na co má zrovna chuť. Součástí polopenze jsou i vydatné dvouchodové večeře (polévka a hlavní jídlo). V penzionu se specializují na domácí kuchyni, pochutnáte si tak na jídlech jako od maminky.

Kde budete relaxovat?

V létě si skvěle odpočinete a nachytáte bronz v klidné zahradě u venkovního bazénu s lehátky a posezením.

Cestujete s dětmi?

Děti se kromě bazénu vyřádí také na venkovním dětském hřišti.

Něco navíc

S rodinou i s přáteli můžete posedět a poklábosit ve společenské místnosti s televizí. Všem sportovcům potom jistě přijde vhod úschovna kol a lyží.

Penzion Paseky U Zapadlých vlastenců

Penzion Paseky U Zapadlých vlastenců

Paseky nad Jizerou 251 , Semily
Česká republika

Provozuje společnost:
David Luňák IČ: 49856375


+420 775 482 256

info@penzionpaseky.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 150 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Dětské hřiště
Kolárna
Lyžárna
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,2 km
Zastávka
0,2 km
Sjezdovka
2 km