Vydejte se poznat krásy Českého Krumlova a ubytujte se v romantickém Hotelu Krumlovská pohádka *** a to rovnou v pokoji Deluxe. Těšte se na chutnou polopenzi i na láhev vína, která na vás bude čekat na pokoji.

O ubytování

Hotel Krumlovská pohádka se nachází přímo v historickém jádru Českého Krumlova, které je součástí světového kulturního dědictví UNESCO. Užijete si zde pobyt doslova jako v pohádce, neboť toto malebné středověké město zůstalo až do dnešních dnů takřka neporušené. Kromě mnoha historických památek se zde nachází řada galerií, muzeí a dalších kulturních institucí. Všechna hlavní lákadla budete mít z hotelu v pěší vzdálenosti. Náměstí Svornosti leží jen 100 m od hotelu. Romantickou procházkou přes Lazebnický most (200 m) se dostanete k zámecké věži (300 m), zámku Český Krumlov a Plášťovému mostu (500 m). Nad zámeckým příkopem s medvědy se rády zastaví nejen děti. Dále se můžete vydat do nádherně udržované Pivovarské zahrady (400 m) nebo zámecké zahrady Letohrádku Bellarie s otáčivým hledištěm (1 km). Oblíbenými cíli turistů jsou hora Kleť (7 km) s nejstarší kamennou rozhlednou v Česku, zřícenina hradu Dívčí kámen (15 km), Lipenské jezero (22 km) nebo cisterciácký klášter Zlatá Koruna (10 km).

Kde budete spát?

Čeká na vás ubytování v prostorném dvoulůžkovém pokoji s jedinečnou atmosférou historického interiéru s prvky moderního designu. Kromě velké pohodlné postele k vybavení patří LCD televize, WiFi připojení, trezor a vlastní koupelna se sprchou, fénem a setem luxusní kosmetiky. Nechybí ani set pro přípravu čaje a kávy a minibar.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci si ráno pochutnáte na snídaní ve formě bohatého bufetu. Přes den je možné vybírat pokrmy z jídelního lístku. Veškerá jídla se připravují s úctou ke kvalitním lokálním surovinám. Specialitou jsou zde sladké a slané vafle tradičních i netradičních chutí a kombinací. Servírované večeře o dvou chodech se podávají v hotelu Vltavská pohádka cca 5 minut chůze od hotelu Krumlovská pohádka.

Hotel Krumlovská pohádka ***

Hotel Krumlovská pohádka ***

Široká 74 , Český Krumlov
Česká republika

Provozuje společnost:
Král resorts s.r.o. IČ: 06123988


+420 602 672 270

recepce@krumlovskapohadka.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Minibar
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,2 km
Vzdálenost od jezera
1 km
Zastávka
0,5 km
Aquapark
26 km
Sjezdovka
12 km